Derbi dana: Engleska – Španija: Spektakl na Vembliju koji nam obećava dosta golova!

Veliki derbi u okviru subotnjih duela Lige nacija igra se na Vembliju gde domaća Engleska dočekuje reprezentaciju Španije. Obe reprezentacije smo ovog leta imali prilike da gledamo na Mundijalu, uz činjenicu da su Englezi bili dosta bolji pošto su stigli do polufinala gde su poraženi od Hrvata, dok su Španci neočekivano takmičenje završili u osmini finala posle poraza od domaćina Rusije. Međutim, “crvena furija” je dosta uspešnija kada su međusobni susreti u pitanju pošto u šest mečeva ima četiri pobede, jedan remi i samo jedan poraz.
Meč je na programu od 20 časova i 45 minuta.

Engleska: Stvari idu na bolje kada je u pitanju ova reprezentacija

Verovali ili ne, ovo je prvi put da se Engleska i Španija sastaju u meču koji se igra na bodove, pošto su svi dosadašnji susreti bili prijateljskog karaktera.  Ovo je verovatno i dovoljno da selektor Engleske Sautgejt na teren pošalje svoju najbolju postavu, jer ekipa želi da nastavi sa pozitivnim stvarima nakon fantastičnih igara na Svetskom prvenstvu u Rusiji gde su osvojili četvrto mesto.
Naime, Englezi su na tom takmičenju bez većih problema prošli grupu, imali su mat situaciju u meču sa Belgijom da bukvalno biraju protivnika u osmini finala, odlučili su se da izgube na tom meču, i kasnije bez većih problema stigli do polufinala gde su posle velike borbe poraženi od Hrvatske, dok su u meču za treće mesto takođe poraženi, od reprezentacije sa kojom su bili u grupi, Belgijom.
Međutim, i pored ta dva poraza na kraju Mundijala, sigurno je da ova reprezentacija posle duže vremena nije razočarala na nekom velikom takmičenju.
Selektor Sautgejt na ovom meču neće moći da računa na povređene Rahima Sterlinga, Adama Lalanu dok posle duže vremena u timu nema Ešli Janga.

Španija: Novi početak “crvene furije” sa novim trenerom

Što se tiče bivših svetskih i evropskih prvaka, u najavi meča smo rekli da su oni razočarali na Svetskom prvenstvu u Rusiji pošto su zaustavljeni u osmini finala od domaćina, posle izvođenja jedanaesteraca. Međutim, šta je sve pratilo ovu reprezentaciju pred Mundijal, možda je u neku ruku i bilo za očekivati da se sve završi na ovaj nimalo lep način kada su Španci u pitanju. Naime, samo dan pred početak Mundijala selektor Lopategi je dobio otkaz zbog toga što je potpisao ugovor sa Realom iz Madrida, i na njegovo mesto je postavljen tadašnji sportski direktor reprezentacije i nekadašnja fudbaler Reala iz Madrida, Fernando Jero.
Svakako da se njemu nema šta zameriti jer je učinio sve što je mogao, ali je očigledno da su fudbaleri bili pod utiskom iznenadnog otkaza Lopategiju sa kojim su svi fudbaleri imali odličan odnos. Treba pomenuti da ovaj trener na klupi “crvene furije” nije imao nijedan poraz što nije mala stvar.
Novog selktora Enrikea očekuje dosta težak zadatak, pošto su se od reprezentacije oprostili Iniesta, Pike i David Silva, a treba dodati da Enrike za ovaj meč neće moći da računa na Albu, Kokea i Dijega Koštu.

Naš predlog

Englezi žele da nastave sa sjajnim partijama koje su pružali na Svetskom prvenstvu, dok su Španci spremni za novi početak, ali za razliku od reprezentacije Engleske neće sa najjačim snagama nastupiti na ovom meču. Na prvi pogled, ovo je jedna poprilično teška i neugodna utakmica za prognoziranje, pa vam savetujemo da izbegnete klađenje na konačan ishod.
I jedna i druga reprezentacija gaje napadački stil fudbala, pa smo sigurno da će ovaj meč biti poprilično interesantan i da će biti dosta golova.
Preporučujemo vam da na ovom meču odigrate igru 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.30. Takođe, mišljenja smo da će i jedna i druga reprezentacija da postignu po gol na ovom meču pa vam predlažemo da pokušate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.98.
Za one najhrabrije, preporučujemo vam da pokušate sa jednom sve popularnijom igrom a to je I2+&4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 6.00.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.