Tip dana: Bosna i Hercegovina – Austrija: Oba tima daju gol!

Obe reprezentacije su propustile ovogodišnji Mundijal u Rusiji, i jasno je da je kod obe reprezentacije prisutna velika želja da se nađu na narednom Evropskom prvenstvu. Austrijanci u poslednje vreme pružaju dosta dobre partije, dok reprezentacija Bosne i Hercegovine već pet mečeva ne zna za poraz, a treba dodati i da su u prvom kolu Lige nacija u gostima savladali reprezentaciju Severne Irske.
Meč je na programu od 20 časova i 45 minuta.

Bosna i Hercegovina: Robert Prosinečki je debitovao pobedom!

Za selekciju Bosne i Hercegovine je ovo drugi meč u Ligi nacija, a novo takmičenje su počeli pobedom i to na izuzetno teškom gostovanju kod Severne Irske u Belfastu. Prva takmičarska utakmica za novog selektora Prosinečkog i trijumf, koji ima posebnu vrednost kada se zna da reprezentacija nije kompletna i da nedostaje puno igrača, uglavnom iz defanzivnog dela tima.
Ipak, mora se priznati da i pored pobede na gostovanju u Severnoj Irskoj, nisu pružili baš najbolju partiju, jer je domaćin sve vreme napadao i imao dosta šansi i pravo je čudo kako su uspeli samo jednom da zatresu mrežu gosta, dok je četa Roberta Prosinečkog iz tri šuta postigla dva gola. Vidljivo je da su u odbrani veoma ranjivi, dok se ni vezni red predvođen Pjanićem, nije uspeo nametnuti. Sada je rival još i jači sigurno je da su zabrinuti, a verovatno će biti i nekih promena, iako Prosinečki baš i nema preveliki izbor i prinuđen je improvizovati, pa je tako Bešić meč u Belfastu igrao na mestu desnog beka.

Austrija: Sjajni rezultati Austrijanaca nakon neuspeha u kvalifikacijama za Mundijal

Neuspeh u prošlim kvalifikacijama je već zaboravljen kada je Austrija u pitanju, mada su i taj ciklus završili sa samo dve pobede, od kojih je jedna bila protiv srpske reprezentacije u meču u kom je tim tadašnjeg selektora Slavoljuba Muslina mogao i definitivno da obezbedi plasman na Mundijal. Za Austrijance je usledio niz prijateljskih mečeva i u prvih pet su slavili, od čega tri puta protiv rivala koji su nastupili na Mundijalu. Pobedili su Urugvaj, Rusiju i Nemačku, pre nego što su izgubili od Brazila sa 3:0. Na Mundijal se ipak nisu plasirali, ali su u prvom duelu nakon tog takmičenja opet pobedili i to četvrtfinalistu iz Rusije, selekciju Švedske sa 2:0.
Nije rival igrao u najjačem sastavu, međutim, ne umanjuje to previše rezultat Austrijanaca koji im daje dodatno samopouzdanje uoči Lige nacija i ove prve utakmice. Protiv Švedske je igrao trenutno najjači sastav, koji se verujemo neće menjati.

Naš predlog

Očekuje nas jedan veoma zanimljiv meč, u kom će obe reprezentacije igrati za gol više, bez preterane orjentacije na odbranu svog gola.
Preporučujemo vam da ovde pokušate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.99. Takođe, preporučujemo vam da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.30. Za one najhrabrije, savetujemo vam da probate sa nerešenim ishodom koji je nekako najrealniji kada je u pitanju duel ove dve reprezentacije. Kladionica Meridianbet x na ovom meču plaća sa kvotom 3.10.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.