D'Alembert sistem za klađenje

Postaji mnogo sistema za klađenje i verujemo da nema kladioničara koji barem jednom nije probao neki od sistema kako bi ostvario novčanu dobit.

Osnovno što treba da znate o sistemima jeste to da ne postoji sistem koji vam garantuje siguran novac. Tu može da vam pomogne samo racionalno trošenje sredstava na kladionici.

Jedan od najpoznatijih sistema za klađenje jeste D'Alembert sistem za klađenje.

Ovaj sistem se zasniva na negativnog progresiji, odnosno, prilikom svakog pada, ulog se povećava. Prednost kod ovog sistema jeste njegova jednostavnost, zbog toga što nema nekakvih komplikovanih formula za računanje. Ipak, nedostatak je taj što kod svakog pada tiketa, vaši ulozi moraju da se povećaju i to poprilično.

Za korišćenje ovog sistema, potrebno je da odaberete utakmicu sa koeficijentom od namanje 2.00 i da imate malo više novca u svojoj ,,banci”, jer, kao što smo rekli, ulog može dostići veliku cifru,

S ovim sistemom, svaki put kad promašite, povećate ulog, a kada dobijete, onda smanjujete. Da bismo imali uspešan niz, potrebno je da pogodimo više od 50% tiketa.

Pred početak, potrebno je da odaberete vaš minimalan ulog. Na primer, kao početan ulog ćemo uzeti 5 evra. U slučaju da pogodimo odmah prvi tiket, ne smanjujemo ulog, već nastavljamo sa istim. U slučaju da promašimo, povećavamo ulog za jednu tu jedinicu (u našem slučaju sa 5 evra), pa će tako sledeći ulog biti 10 evra. Pogledajte primer.

Početna jedinica: 5 €

Depozit: 5 € – Pad – Novi depozit: 5 + 5 = 10
Depozit: 10 € – Pad – Novi depozit: 10 + 5 = 15
Depozit: 15 € – Pad – Novi depozit: 15 + 5 = 20
Depozit: 20 € – Pogodak – Novi depozit: 20 – 5 = 15
Depozit: 15 € – Pogodak – Novi depozit: 15 – 5 = 10
Depozit 10 € – Pad – Novi depozit: 10 + 5 = 15
Depozit 15 € – Pogodak – Novi depozit: 15 – 5 = 10
Depozit 10 € – Pogodak – Novi depozit: 10 – 5 = 5
Depozit 5 € – Pogodak – Niz je popunjen

Ovaj sistem je karakterističan za mnogo dobre tipsere, kao i one koji vole da se klade malo rizičnije i ,,zarade” malo veći novac, jer i pored završetka niza vi imate dobitak.

Ukoliko ste dobar i iskusan kladioničar, ovo je pravi sistem klađenja za vas!

Isprobaj ovaj sistem u Bet365

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.