Tip dana: Numansija – Hihon: Fantastična kvota na pobedu gosta u ovom meču!

U drugom kolu Kupa Kralja nas očekuje sudar bivših prvoligaša, pošto se sastaju domaća Numansija i gostjućući Hihon. Iako i jedna i druga ekipa žele što više da se posvete ulasku u La Ligu ove godine, mora se priznati da nas i ovde očekuje poprilično interesantna fudbalska predstava.
Meč je na programu od 20 časova.

Numansija: Igra je zadovoljavajuća, ali su rezultati za sad izostali!

Na korak do povratka u La Ligu je prošle sezone stigla Numansija, ali je u finalu baraža bolji bio Valjadolid i La Liga je ostala samo pusti san za ovu simpatičnu ekipu. Treba ipak napomenuti da su u baraž za plasman u veći rang ušli sa poslednje šeste pozicije, pa samim tim nisu bili među favoritima. I pored toga su uspeli u dva meča nadmašiti Saragosu, da bi onda sve upropastili na domaćem terenu protiv Valjadolida jer su izgubili ubedljivim rezultatom 3:0. Dosta skromno su otvorili novo prvenstvo i to sa dva remija, u gostima kod Kordobe u meču koji je verovatno i najbolji u dosadašnjem delu Segunde, koji je završen rezultatom 3:3. Na domaćem terenu su odigrali takođe nerešeno sa Kadizom (1:1).
U gostima kod Lugoa su vodili 2:0, ali ni to nije bilo dovoljno čak ni za bod, jer su poraženi 3:2 i to golom u petoj minuti sudijske nadoknade. Vodili su i protiv Kordobe i Kadiza, a prvu pobedu su ostvarili u prošlom kolu protiv Elčea. Od ove sezone ih s klupe vodi Lopez Garai.

Hihon: Odličan start u prvenstvu!

Sporting je prošle sezone u regularnom delu sezone bio uspešniji od Numansije, ali su u baražu ispali već na prvoj prepreci. Zajedničko im je to što ih je eliminisao Valjadolid uz činjenicu da im to nije nikakva uteha, pošto svejedno nisu uspeli da izbore plasman u elitu koji su silno želeli. Početak novog prvenstva je solidan kada je ova ekipa u pitanju, iako su u prošlom kolu doživeli prvi poraz. Pre toga je ekipa Hihona remizirala u gostima kod Alkorkona a nakon tog remija u prvom kolu su ostvarili dve identične pobede na svom terenu i to rezultatom 2:0, a protivnici su bili Ekstramadura i Himnastik.Pomenuti poraz su doživeli u La Korunji, kada je Deportivo jedini gol postigao u sudijskoj nadoknadi vremena. Ostali su i sa igračem manje u finišu meča, pa je tu možda i glavni uzrok ovog poraza. Sve u svemu ova ekipa pruža solidne partije ove sezone iako su napravili su velike promene u igračkom kadru pred ovu sezonu, ali je ipak trener ostao Baraha i to za sada daje odlične rezultate.

Naš predlog

Ako gledamo igrački kadar, slobodno možemo konstatovati da je ekipa Hihona favorit kada je ovaj meč u pitanju. Ono što je takođe posebno zanimljivo je i to što će trener Numansije najverovatnije odmoriti svoje najbolje fudbalere za ovaj meč, pa se očekuje da ovaj tim izađe u kombinovanom sastavu, što nije slučaj kada je gost u pitanju. Na sve to treba dodati i činjenicu da je Hihon dosta bolje počeo ovu sezonu, i mora se priznati da igraju poprilično lepršav i efikasan fudbal.
Predlažemo vam da na ovom meču odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.97. Za one koji nemaju previše poverenja u pobedu gostiju na ovom meču koja je po našem mišljenju “čista kao suza” predlažemo vam da to pojačate sa duplom šansom x2 koju kladionica Meridianbet plaća sa solidnom kvotom 1.49.
Takođe, smatramo da je ovo jedan od onih mečeva na kom bi trebalo da bude puno golova, pa vam predlažemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.47.

 Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.