Derbi dana: Lokomotiva Moskva – Dinamo Moskva: Kec kao Rusija!

Prvi susret sedmog kola Premijer lige Rusije nam donosi veliki gradski derbi između prošlogodišnjeg šampiona Lokomotive iz Moskve i Dinama iz Moskve. Zanimljivo je da sedmoplasirani Dinamo ima samo bod više od osmoplasirane Lokomotive, pa će se pobednik ovog duela značajno približiti vrhu tabele. U oba duela iz prošle sezone je slavila Lokomotiva.
Meč je na programu od 18 časova i 30 minuta.

Lokomotiva Moskva: Ovaj tim može i MORA bolje!

Branilac titule, ekipa Lokomotive iz Moskve nije na najbolji način započela novu sezonu, nakon prošlosezonske koja je bila fenomenalna jer su osvojili titulu šampiona Rusije, što je možda i bilo iznenađenje, obzirom na daleko kvalitetnije ekipe Zenita, CSKA kao i Spartaka iz Moskve.
Najpre su u finalu Superkupa Rusije poraženi od CSKA iz Moskve posle produžetaka, da bi u prvih šest kola sakupili samo osam bodova što je daleko od ambicija koje ima ovaj klub koji u letnjem prelaznom roku nije štedeo kada su pojačanja u pitanju. Zbog svega toga se ova ekipa nalazi tek na osmom mestu na tabeli sa čak osam bodova manje od prvoplasiranog Zenita. Treba svakako dodati da su nedavno vezali dve pobede i to protiv Samare u gostima i kući kod Anžija, ali su onda sve to uprskali porazom u gostima od Krasnodara, a da stvari budu gore nego što jesu, tim iz Moskve je gol koji ih je koštao poraza primio u dubokoj nadoknadi.
U reprezentativnoj pauzi se povredio Smolov koji predstavlja veliko pojačanje za ekipu Lokomotive u letnjem prelaznom roku, ali možda lekari ruske ekipe uspeju da ga oporave za ovaj meč.

Dinamo Moskva: Ova ekipa za sada igra iznad svih očekivanja!

Za razliku od svojih gradskih rivala, koji su kao branioci titule sasvim sigurno očekivali puno bolji plasman nakon šest odigranih kola, mora se priznati da u taboru Dinama mogu biti i više nego zadovoljni trenutnim sedmim mestom na tabeli. U dosadašnjem delu prvenstva ova ekipa je doživela samo jedan poraz, i to pre dva kola na gostovanju još jednoj ekipi koja dolazi iz Moskve, Spartaku. To nije ostavilo previše traga na ovu ekipu, pa su odmah nakon toga u narednom kolu rutinski savladali ekipu Orenburga rezultatom 2:0. U tom meču je ekipa Dinama dominirala svih 90 minuta i pravo je čudo kako je Orenburg ispraćen kući sa samo dva gola u mreži. Inače, u tom meču su golove postigli njihovi napadači Lučenko i Markov. Treba dodati da je ovaj drugi dosta puta do sada pokazao da može biti džoker tima iz Moskve, a svoju šansu sa klupe čekaće i najveće pojačanje ovog kluba u letnjem prelaznom roku, krilni napadač Kardozo, koji je stigao iz portugalske Tondele.
Što se tiče izostanaka, zbog povreda su i dalje van stroja odbrambeni fudbaler Kozlov i krilni napadač Terekov, dok će zbog kartona meč sa Lokomotivom propustiti veznjak Sou.

Naš predlog

Iako ih na tabeli deli samo jedan bod, i to u korist sedmoplasiranog Dinama, ipak smo odlučili da u ovom velikom gradskom derbiju prednost damo aktuelnom šampionu Lokomotivi zbog domaćeg terena i činjenice da žele u što boljem raspoloženju da dočekaju svoj prvi nastup u Ligi šampiona i meč sa turskim Galatasarajem.
Dakle, predlažemo vam da na ovom meču odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.89. Očekujemo da će Lokomotiva pokušati što ranije da slomi otpor Dinama pa vam savetujemo da pokušate i sa igrom 1/1 koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 3.00.
Takođe, ovo je i jedan od onih mečeva na kom bi trebalo da bude dosta golova, pa vam predlažemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.60.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.