Tip dana: Everton – Vest Hem: Oba tima daju gol!

Drugi susret nedeljnog programa Premijer lige nam donosi duel između Evertona i Vest Hema. Domaćin je trenutno sedmi na tabeli, i može se reći da pruža promenljive partije, ali šta tek reći za fudbalere Vest Hema koji i uprkos velikim ulaganjima u prelaznom roku, nemaju nijedan osvojen bod na svom saldu i predstavljaju ubedljivo najveće razočarenje dosadašnjeg dela Premijer lige.
Meč je na programu u 17 časova.

Everton: Mogu li “karamele” do Evrope ove sezone?

Izabranici trenera Silve su u prva tri kola upisali gostujuće remije protiv Vulverhemptona i Bornmauta kao i domaću pobedu u duelu nad Sautemptonom, ali je utisak da su sve uprskali u četvrtom kolu, kada su na svom terenu odigrali samo 1:1 sa Hadersfildom.
U međuvremenu su još i u Liga Kupu kod kuće rutinski došli do pobede od 3:1 nad drugoligašem Rotheramom, ali ono što je loša stvar po ovu ekipu je što su u ovoj reprezentativnoj pauzi zbog mečeve u novom takmičenju Ligi nacija, zbog povreda ostali bez defanzivca Kolemana i napadača Kalvert Levina. Biće to veliki problem za trenera Silvu pred ovaj meč pošto su još od ranije povređeni Mina, Kin i Jagilka, Mekarti, Gomes, kao i krilni napadači Volkot i Bernar. Treba napomenuti da je u prošloj sezoni meč ove dve ekipe na stadionu Evertona završen pobedom domaćina koja inače ima pozitivan skor u međusobnim susretima sa Vest Hemom.

Vest Hem: Mora bolje, jer gore od ovog ne može!

I dok ekipa Evertona i pored ogromnih problema sa izostancima još uvek ne zna za poraz, fudbaleri Vest Hema u prva četiri kola još uvek nisu uspeli da osvoje nijedan bod, tako da se sasvim zasluženo u ovom trenutku nalaze na samom začelju tabele Premijer lige. Doduše, mora se priznati da su imali i dva veoma teška gostovanja, kod Liverpula i Arsenala, ali zato su u mečevima pred svojim navijačima sa Bornmautom i Vulverhemptonom prosto morali da naprave više od minimalnih poraza koji su doživeli u oba susreta.
Upravo zbog toga im je ova pauza poprilično dobrodošla kako bi malo konsolidovali svoje redove, pogotovo jer ih sada očekuje još jedno veoma teško gostovanje kod Evertona gde tradicionalno teško dolaze do bodova. Treba dodati i činjenicu da ekipa Vest Hema ipak ima jednu pobedu u ovoj sezoni pošto su u Liga Kupu kao gosti slavili rezultatom 3:1 u meču protiv trećeligaša Vimbldona. Zbog povreda, trener Pelegrini neće moći da računa na Rida, Vilšira, Lancinija, Kerola, dok će najverovatnije nedeljni susret sa Evertonom propustiti i verovatno najbolji fudbaler ove ekipe – Čičarito.

Naš predlog

Everton za sada ne zna za poraz, iako imaju dosta problema sa izostancima. Što se tiče ekipe Vest Hema oni su ubedljivo najveće razočarenje dosadašnjeg toka Premijer lige pošto u četiri odigrana meča nisu uspeli da sakupe nijedan bod.
Predlažemo vam da na ovom meču pokušate sa igrom GG, pošto u mečevima ove dve ekipe uglavnom ima puno golova na obe strane. Ovu igru kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.66.
Takođe, treba očekivati da fudbaleri Vest Hema konačno počnu sa dobrim partijama, pa vam preporučujemo da na ovom meču probate sa duplom šansom x2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.75.
Kao što smo napomenuli, mečevi ove dve ekipe obiluju golovima, pa vam zbog toga predlažemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.75.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.