Derbi dana: Juventus – Sasuolo: Vreme je da proradi Ronaldo!

Četvrto kolo Serije A nam donosi meč između prve i druge ekipe na tabeli, i sudar dve ekipe koje su do sada pokazale najviše u prvenstvu. Juventus pred svojim navijačima dočekuje ekipu Sasuola. Ono što je posebno zanimljivo pred duel ove dve ekipe je činjenica da je “stara dama” u poslednjem meču ove dve ekipe na svom terenu slavila ubedljivim rezultatom 7:0, i bio je to ujedno i peti uzastopni trijumf Juventusa nad Sasuolom.
Meč je na programu od 15 časova.

Juventus: Vreme je da Ronaldo proradi!

“Stara dama” važi za velikog favorita u ovom meču bez obzira što je ekipa Sasuola na izuzetno dobar način započela sezonu. No, to će sada biti samo dodatni motiv izabranicima trenera Alegrija, pogotovo jer žele u što boljem raspoloženju dočekati i predstojeći meč u Ligi šampiona, pošto u prvom kolu ovog takmičenja gostuju kod Valensije. Naime, fudbaleri iz Torina ove sezone najveće ambicije imaju upravo u tom takmičenju, zbog čega su tokom leta i doveli najboljeg fudbalera sveta Kristijana Ronalda, koji se ruku na srce još uvek nije upisao u listu strelaca. Međutim, treba pomenuti to da ovaj fudbaler nikada u svojoj karijeri nije imao post duži od tri meča u kojima ne postiže gol u nacionalnim šampionatima.
Doduše, oni su i u domaćem prvenstvu krenuli onako kako to i dolikuje aktuelnom prvaku, jer su u prva tri kola upisali gostujuće pobede nad Kjevom i Parmom te domaću nad Lacijom. Dodajmo još da Alegri pred ovaj meč zbog povreda ne može računati na štopera Barzaljija i veznjaka Spinacolu, dok je upitan nastup i rovitog veznjaka Pjanića.

Sasuolo: Koliko može ova ekipa u ovoj sezoni?

Za ekipu Sassuola smo već u uvodu rekli da se u ovom trenutku potpuno neočekivano nalaze na visokom drugom mestu na tabeli, i to pre svega zahvaljujući tome što je većina favorita imala po jedan kiks u prva tri kola. No, s druge strane nipošto ne treba zanemariti ni sjajne partije Sasuola, pogotovo u prvom kolu kada su kod kuće s 1:0 savladali Inter, što je bilo ogromno iznenađenje ozbirom na ambicije Intera u novoj sezoni, da bi nakon toga još odigrali 2:2 u gostima kod Kaljarija, a onda na svom terenu uz pet postignutih golova slavili protiv Đenove i tako samo potvrdili pisanje medija da su najprijatnije iznenađenje prvenstva.
Svakako treba dodati i činjenicu da su na startu sezone i u italijanskom Kupu kod kuće slavili s čak 5:1 nad niželigašem Ternanom, tako da je već sada jasno da trener De Zerbi može biti itekako zadovoljan realizacijom svoje ekipe, dok istovremeno moraju još dosta poraditi na defanzivi. Zbog toga se u timu i dosta pribojavaju ovog gostovanja kod Juventusa, pa je moguće da se trener ove ekipe odluči ovog puta za nešto defanzivniju postavu.

Naš predlog

Pobeda Juventusa na ovom meču ne bi smela nikako da se dovede u pitanje jer “stara dama” ima prejaku ekipu za Seriju A. Što se tiče Sasuola, u poslednjih pet mečeva ne znaju za pobedu nad timom iz Torina, a posebno teško im je pao poraz iz prošle sezone kada je bilo čak 7:0. Međutim, gostujuća ekipa je baš efikasna i mišljenja smo da bi i u ovom meču mogli nekako do gola.
Predlažemo vam da na susretu Juventus – Sasuolo pokušate sa igrom GG koju kladionica 10bet plaća sa kvotom 2.10.
Takođe, očekuje se meč sa puno golova jer treba očekivati da će Kristijano Ronaldo proraditi pa vam savetujemo da pokušate sa igrom 4+ koju kladionica 10bet plaća sa kvotom 2.20.Registruj se na 10Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.