Tip dana: SPAL – Atalanta: Tim iz Bergama nosi kući tri boda!

U poslednjem meču četvrtog kola Serije A snage će odmeriti šestoplasirani SPAL i Atalanta koja se nalazi na 12. mestu. Ono što je zanimljivo pred ovaj meč je da su obe ekipe nakon odličnog starta šampionata u prošlom kolu doživele prvi poraz u Seriji A, pošto je domaća ekipa poražena od Torina, dok je gostujuća Atalanta pomalo neočekivano na svom terenu poražena od Kaljarija.
Meč je na programu od 20 časova i 30 minuta.

SPAL: Sjajan početak sezone uz karakteristične pobede od 1:0!

Fudbaleri domaće ekipe mogu biti u potpunosti zadovoljni sa dosadašnjim tokom sezone u Seriji A. Ono što je vrlo karakteristčno za ovu ekipu su mečevi sa malim brojem golova, pošto su sva tri njihova meča završena rezultatom 1:0, uz činjenicu da su u prva dva kola ostvarili pobede u mečevima sa Bolonjom u gostima, i Parmom kod kuće, dok su u prošlom kolu izgubili od Torina. Ako na sve ovo dodamo i pobedu u italijanskom Kupu nad ekipom Spezije sa identičnim rezultatom od 1:0, dolazimo do zaključka da fudbaleri SPAL-a za sada igraju poprilično dobro, ali i tvrdo, pošto teško postižu golove, ali još teže i primaju.
Doduše, trener Semplici je najavio da će oni u ponedeljak uveče dati sve od sebe kako bi napokon došli i do prve pobjede nad rivalom iz Bergama, no isto tako ne bi bili previše nezadovoljni kada bi osvojili i jedan bod, zbog činjenice da su i sami svesni da je Atalanta dosta kvalitetnija ekipa od njih, a i biće posebno motivisana da se iskupi svojim navijačima zbog poraza u prošlom kolu od Kaljarija.

Atalanta: Tim iz Bergama ispao iz Evrope, ali je sada potpuno fokusiran na prvenstvo!

Fudbalerima Atalante je ovo već deseti meč u ovoj sezoni pošto su igrali ovog leta i kvalifikacije za Ligu Evrope, koje su nažalost neuspešno završili pošto su ispali od danskog Kopenhagena. Međutim, to možda i nije bilo toliko loše zbog toga što će tim iz Bergama potpuni fokus prebaciti na Seriju A, gde im ne ide tako loše.
U prvom kolu su fudbaleri Atalante na svom terenu deklasirali ekipu Frozinonea rezultatom 4:0, dok su u drugom kolu odigrali sjajan meč u Rimu i remizirali sa Romom 3:3. Trener Gasperini je na tom meču izveo skroz izmenjen sastav koji je posle prvih 45 minuta vodio rezultatom 1:3. Kasnije su ipak dozvolili sebi preokret, ali niko u klubu nije previše žalio zbog toga, čak je Gasperini nakon meča izjavio da je presrećan zbog toga što mu je meč pokazao da može da računa na svih 25 fudbalera, i da njegov rezervni sastav uopšte nije bio u podređenom položaju u odnosu na favorizovanu Romu. Ono što je na neki način bacilo senku na prva dva kola je neočekivani poraz u prošlom kolu od Kaljarija na svom terenu.
Ono što je odlična vest za tim iz Bergama je što su se oporavila dva jako bitna fudbalera koja će se verovatno naći u startnoj postavi za ovaj meč. U pitanju su štoper Toloi i sjajni Josip Iličić.

Naš predlog

Domaća ekipa je u prva tri kola zabeležila dve jako bitne pobede, i da im je neko ponudio da posle tri kola imaju šest bodova na svom bodovnom saldu, oberučke bi to prihvatile. Što se gostiju tiče, posle eliminacije od Kopenhagena u kvalifikacijama za Ligu Evrope sada je potpuni fokus na domaće prvenstvo, a sigurno je da tim iz Bergama ima dovoljno kvaliteta da se ponovo nađe u vrhu tabele i ravnopravno konkuriše za mesto koje sledeće godine vodi u Ligu Evrope.
Zbog toga vam preporučujemo da na ovom meču odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.90.
Iako se mečevi SPAL-a ove sezone završavaju rezultatom 1:0 ili 0:1, sigurni smo da će na ovom meču biti mnogo više golova pa vam preporučujemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.00.
Za one nešto hrabrije, predlažemo vam da na ovom meču pokušate sa igrom x-2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 5.04.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.