Tiket dana (utorak, 18.09.2018)

tiket dana

Počinje Liga šampiona, pa je sigurno da će ovi mečevi elitnog takmičenja biti u centru pažnje kladilaca, ali oni pravi neće izbeći ni utakmice engleskog Čempionšipa, kao i zaostale utakmice u još nekoliko liga.

Klub Briž – Dortmund – 3+ @ 1.65 u 1xbet

Gosti bi po svemu trebalo da budu favoriti u ovom meču. međutim, ma koliko ime Borusije značilo više u evropskim okvirima, razlika u kvalitetu više nije toliko drastična i Briž će tražiti svoju šansu, ne samo da izbegne poraz, već i da zabeleži pobedu, ako se za to ukaže šansa. jasno je i jednima i drugima da je Atletiko favorit grupe, a da će se oni, uz Monako, boriti za tu drugu poziciju. Smatramo da je pobeda želja i Belgijanaca i Nemaca, pa bi od početka trebalo očekivati otvorenu igru i golove. Briž je u mislima odavno u ovom meču i videlo se to u duelu sa Lokerenom koga su savladali golom sa bele tačke tek u 96. minutu.

Lids – Preston – T12+ @ 2.00 u Meridianbet

Jorkširci su malo popustili posle uraganskog starta, ali je to negde i očekivano, jer je prvenstvo predugo da bi neka ekipa uspela da drži formu tokom celog šampionata. Srećom po njih, to nisu platili padom na tabeli i još uvek se šepure na liderskoj poziciji. Za vikend su remizirali u Londonu sa MIlvolom, a prvi poraz u prvenstvu izbegli su u poslednjem minutu, golom Herisona. Sada im dolazi Preston, ponovo. Kažemo ponovo, jer su ove dve ekipe igrale u Lidsu pre samo mesec i po dana u okviru Liga kupa, a Preston je slavio kao gost 2:0. To je i jedini poraz Lidsa ove sezone. Smatramo da ta utakmica ništa ne znači, jer su obe ekipe igrale sa kombinovanim sastavima, a da će sada sve biti mnogo ozbiljnije. Lids nije postigao dva gola na jednom meču već na tri utakmice i tako prekinuo niz od čak sedam, na kojima jeste. Vreme je da prorade strelci.

Notoden – Viking – 3+ @ 1.50 u Bet365

U poslednjoj utakmici 23. kola norveške druge lige trećeplasirani Viking gostuje kod ekipe koja se bori za opstanak. Domaćin je serijom loših rezultata pokvario plasman i sada je tik iznad linije koja označava ekipe koje će u niži rang. Notoden je na poslednje tri utakmice uzeo samo bod, a pobedio je samo jednom u prethodnih sedam prvenstvenih okršaja. Viking želi povratak u prvu ligu, bolje igra u svom Stavangeru nego na strani, pa zato izbegavamo konačan ishod i odlučujemo se za golove, za koje verujemo da će ih biti bar tri.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Bet365 iznosi 3.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.