Tip dana: Crvena Zvezda – Napoli: Spektakl na “Marakani”!

Fudbaleri srpskog šampiona Crvene zvezde su dočekali ovog leta konačno da se plasiraju u grupnu fazu Lige šampiona. Za protivnika u prvom kolu imaju više nego dobru ekipu Napolija koju od ovog leta trenira jedan od najtrofejnijih trenera u Evropi, Karlo Ančeloti. Karte za ovaj susret su planule posle samo tri sata, i nema sumnje da nas očekuje istinski spektakl.
Meč je na programu od 21 čas.

Crvena zvezda: Koliko može četa Vladana Milojevića u Ligi šampiona?

Posle višegodišnjih neuspeha u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligu Evrope, kao i loših rezultata u domaćem prvenstvu, prvi operativac kluba iz Beograda, Zvezdan Terzić je prošlog leta pomalo neočekivano šansu ukazao mladom i perspektivnom Vladanu Milojeviću. Ovaj trener je opravdao poverenje čelnih ljudi sa “Marakane” i uspeo da prvo Zvezdu uvede u Ligu Evrope, pa potom i da prezimi u njoj, a kasnije i da osvoji šampionsku titulu koja je ovom timu donela kvalifikacije za Ligu šampione. Već posle meča u Trnavi u kom su crveno-beli pokazali karakter videlo se da ova ekipa ima snage i kvaliteta za nešto više što je i pokazala u spektakularnom meču u Salcburgu kada je za samo dva minuta golovima najboljeg fudbalera Crvene zvezde ove sezone Bena uspela da poravna rezultat što je bilo dovoljno za istorijski plasman u Ligu šampiona. Klub je ozbiljno shvatio ovo učešće pa su poslednjeg dana prelaznog roka u klub stigli Marin, Boaći i Čaušić i deluje zaista da crveno-beli imaju fantastičan tim za naše prostore, pitanje je koliko će to biti dovoljno za takmičenje u Ligi šampiona.
Inače, u prvenstvu ekipa iz Beograda ima maksimalan učinak, igraju lepršavo i postižu dosta golova, a ono što je posebno interesantno je da trener Milojević takmičenje u prvenstvu koristi kako bi dao šansu fudbalerima koji manje nastupaju u Ligi šampiona, ako izuzmemo poslednji meč protiv Radnika koji je bio generalna proba za duel sa Napolijem.

Napoli: Da li je Karlo Ančeloti garancija za uspeh Napolitanaca?

Ovog leta Napoli je doživeo radikalne promene pošto su klub napustili trener Mauricio Sari i verovatno i najbolji fudbaler iz prošle sezone, Žoržinjo koji su u paketu stigli u Čelsi. U tim je stigao Karlo Ančeloti što je oduševilo čitavu italijansku javnost, ali su velika pojačanja izostala na iznenađenje svih. Međutim, pred početak prvenstva trofejni stručnjak je rekao da je prezadovoljan što je tim iz Napulja sačuvao kostur tima i da očekuje uspešnu sezonu na sva tri fronta.
U prva dva kola, fudbaleri Napolija su posle preokreta prvo savladali Lacio, a kasnije i Milan, i čini se da je ekipa u tim mečevima pokazala veliki karakter. Međutim, veliko otrežnjenje i hladan tuš je stigao već u trećem kolu kada su fudbaleri Napolija deklasirani na gostovanju u Sampdoriji i to rezultatom 3:0. Ančeloti je posle tog meča bio jako besan, ali je nagovestio da će reprezentativna pauza jako dobro doći njegovim momcima što se ruku na srce i pokazalo pošto su u prošlom kolu savladali ekipu Fiorentine rezultatom 1:0, ali se mora priznati da tim iz Napulja nije blistao na tom meču.

Naš predlog

Vladan Milojević je svojim dolaskom u klub preporodio Crvenu zvezdu koja se pod njegovom dirigentskom palicom ove sezone našla u Ligi šampiona. Što se tiče tima iz Napulja, već se polako vidi pečat Karla Ančelotija, ali se čini da tim i ove godine nema široku rotaciju koja bi ovom timu omogućila da se ravnopravno takmiči na sva tri fronta.
Veliko pitanje je i kako će se fudbaleri Napolija snaći u atmosferi koja će ih zadesiti na “Marakani” pošto se očekuje neverovatna podrška pristalica crveno-belih.
Zbog svega toga, odlučili smo se da se na ovom meču opredelimo za duplu šansu 1x koju kladionica 10bet plaća sa sjajnom kvotom 2.70.
Potencijalno, ovo bi mogao da bude meč sa dosta golova pa vam preporučujemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica 10bet plaća sa kvotom 1.86.
Takođe, očekujemo da će obe ekipe postići po gol na sutrašnjem meču pa vam savetujemo da pokušate sa igrom GG koju kladionica 10bet plaća sa odličnom kvotom 2.10.Registruj se na 10Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.