Derbi dana: Real Madrid – Roma: Velika GOLEADA na pomolu!

Ako gledamo celu prvu fazu Lige šampiona, ali samo po onome šta se prošle sezone dešavalo u Ligi šampiona, onda je ovo svakako veliki derbi prve u kom se sastaju osvajač ovog takmičenja Real Madrid, i tim koji je prošle sezone došao do polufinala, Liverpul. Treba svakako dodati da su se ova dva tima sastala i u osminu finala Lige šampiona od pre dve godine kada je tim iz Madrida u oba meča slavio sa 2:0.
Meč je na programu od 21 čas.

Real Madrid: Fokus je ove godine ipak na domaćem prvenstvu!

Aktuelni evropski prvaci su na samom startu u Superkupu Evrope nakon produžetaka poraženi od gradskog rivala Atletika, ali su nakon toga u prva tri prvenstvena nastupa bez većih problema došli do pobeda, da bi tek proteklog vikenda na gostovanju u Bilbaou odigrali samo 1:1 protiv domaćeg Atletika.
No, to ni u kom slučaju ne bi trebalo uticati na raspoloženje Madriđana pred ovaj prvi ovosezonski nastup u Ligi šampiona za koju već svi znamo da im je omiljeno takmičenje, ali mora se dodati i to da će ova ekipa pre svega pokušati da ove godine konačno dođe do šampionske titule u nacionalnom prvenstvu. Ako se ukaže prilika za to sasvim sigurno će pokušati doći i do četvrte uzastopne titule, bez obzira što su tokom leta ostali bez svog najboljeg fudbalera, Ronalda. Sa druge strane, u ovu sezonu su ušli i s novim trenerom, Lopetegijem, koji pak za duel s Romom na raspolaganju ima sve igrače iz startne postave, dok je van stroja samo povređeni štoper Valjeho.

Roma: Loš početak šampionata, trener pred otkazom?

Kada je reč o ekipi Rome, oni su svoju jedinu pobedu u ovoj sezoni ostvarili još u prvom kolu italijanskog prvenstva, kada su tek u samom finišu golom Edina Džeka slavili sa 1:0 na gostovanju kod Torina, da bi nakon toga na svom terenu osvojili samo po bod protiv Atalante, iako je tim iz Bergama taj meč igrao sa drugim timom zbog odlučujućeg meča protiv Kopenhagena u kvalifikacijama za Ligu Evrope, koji su nažalost izgubili. Treba dodati i poraz od Milana u poslednjim trenucima meča, kao i šok u prošlom kolu kada je ekipa Rome samo remizirala sa ekipom koja se nalazi na poslednjem mestu u Seriji A. No, zanimljivo je da je Roma u sva tri meča bila izuzetno efikasna tako da i sada treba očekivati goleadu na Santjago Bernabeu.
Tim Eusebija Di Frančeska se ne može pohvaliti sa nekom dobrom igrom u defanzivi, pa je sva prilika da će oni otputovati u Madrid sa velikom željom da se nadigravaju sa šampionom Evrope, i pokušati da igraju na gol više, jer im ništa drugo i ne preostaje u ovom meču.

Naš predlog

Fudbaleri Reala za sada pružaju izuzetno dobre partije pa treba očekivati da će sa istim nastaviti i u premijernom meču Lige šampiona sa prošlogodišnjim polufinalistom Romom. Sa druge strane, Roma igra ispod svih očekivanja za sada, pošto u Seriji A imaju samo četiri boda.
Pošto smo svi bili svedoci toga da tim iz Rima ume da eksplodira kada to niko od njih ne očekuje predlažemo vam da na ovom meču pokušate sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.80.
Mišljenja smo da će na ovom meču pasti i više od četiri gola, pa vam predlažemo da pokušate sa igrom 5+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.88.
Možda i idealna igra kada je ovaj meč u pitanju je I2+&4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.47.Registruj se na Meridianbet

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.