Tip dana: Sampdorija – Inter: “Neroazuri” pobeđuju na vrućem gostovanju u Đenovi!

Poslednji meč subotnjeg programa Serije A igra se u Đenovi gde domaća Sampdorija dočekuje gostujuću ekipu Intera.
Možda je pomalo i neobično što trenutno četvrta Sampdorija dočekuje tek 14. Inter, ali je tim iz Đenove dosta bolje otvorio sezonu od ekipe iz Milana. Međutim, ako se setimo prošlogodišnjeg gostovanja “neroazura” u Đenovu, bio bi to meč koji bi ekipa Sampdorije najradije da zaboravi pošto su deklasirani rezultatom 5:0.
Meč je na programu od 20 časova i 30 minuta.

Sampdorija: Sjajan početak sezone za tim iz Đenove!

Nema šta, ekipa iz Đenove ove sezone pruža izvanredne partije u italijanskom prvenstvu. Nakon početnog poraza na otvaranju šampionata od ekipe Udinezea, ovaj tim je počeo da diže formu i za sada se potpuno neočekivano nalazi na visokom četvrtom mestu na tabeli. Prvo su kod kuće na iznenađenje svih savladali odličnu ekipu Napolija koju sa klupe predvodi legendarni Karlo Ančeloti, da bi nakon toga deklasirali ekipu Frozinonea ubedljivim rezultatom od čak 5:0. U sredu je tim iz Đenove igrao i meč sa Fiorentinom koji je odložen zbog one tragedije koja je pogodila Đenovu, i u tom meču su remizirali (1:1), iako su gubili, ali su do kraja meča imali dosta prilika i da dođu do pobede na tom meču, ali su ipak morali da se zadovolje sa podelom bodova.
Ne pamte po dobrom prošlogodišnje gostovanje Intera iz redova Sampdorije, pošto je u tom meču ekipa Lučana Spaletija ubedljivo trijumfovala rezultatom 5:0, što predstavlja najubedljivu pobedu Intera na strani u prošloj sezoni. Međutim, zbog ovih sedam osvojenih bodova do sada i fantastičnog raspoloženja, može se reći da u dobrom raspoloženju dočekuju ekipu Intera.

Inter: Loš početak u Seriji A, ali odličan u Ligi šampiona!

Već smo u uvodu rekli da Inter u Đenovu dolazi s tri boda zaostatka za Sampdorijom, tako da smo sigurni da će oni dati sve od sebe kako bi se pobedom poravnali s njima na tabeli, a istovremeno se vratili i u sam vrh Serije A, gde im je svakako i mesto. Ipak, mora se konstatovati da je ekipa sa Đuzepe Meace sama kriva što se trenutno nalazi na jako lošem po njih 14. mestu. U prvom kolu su na iznenađenje svih poraženi od Sasuola u gostima, da bi u drugom samo remizirali sa ekipom Torina, koja ima dosta slabiji tim nego prethodnih godina. Na prvu pobedu izabranici Lučana Spaletija su čekali sve do trećeg kola kada je u gostima deklasirana ekipa Bolonje rezultatom 3:0. I kada su svi pomislili da ekipa Intera polako diže formu, na red je došao meč sa Parmom u okviru četvrtog kola Serije A. Iako su fudbaleri Intera gotovo ceo meč napadali i stvarali brojne šanse, uspeli su da izgube taj meč, i to fantastičnim golom Dimarka koji je inače fudbaler Intera na pozajmici u Parmi. Nakon tog meča usledile su brojne kritike na račun Spaletijevog tima, pa se čak negde i šuškalo o tome da su dani iskusnog trenera u Milanu odbrojani, međutim, sve to je palo u vodu nakon fantastične partije u prvom kolu Lige šampiona i pobede nad odličnom ekipom Totenhema.
Zbog svega ovog se može reći da i ekipa Intera u odličnom raspoloženju dočekuje meč protiv Sampdorije, i da će dati sve od sebe da ostvari pobedu na ovom meču koja bi ih približila vrhu tabele.

Naš predlog

Sampdorija igra odličan fudbal ove sezone, i da nije bilo onog početnog poraza od Udineza sada bi bili rame uz rame sa Juventusom. Što se tiče Intera, u Seriji A im cvetaju ruže, ali su u meču protiv Totenhema pokazali da ova ekipa može da igra sa svima, ali i što je najvažnije, da ekipa ima karakter pošto je napravila nestvaran preokret u poslednjih nekoliko minuta meča. Iako Sampa igra fantastično na svom stadionu, mišljenja smo da će Inter na ovom meču ipak doći do pobede pošto po tradiciji igra dobro na ovom gostovanju.
Predlažemo vam da na ovom meču odigrate 2 koju kladionica 10bet plaća sa kvotom 1.86.
Ovo je meč na kom bi trebalo da bude dosta golova, jer i jedna i druga ekipa igraju poprilično ofanzivno, pa vam predlažemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica 10bet plaća sa kvotom 1.75. Takođe, za očekivati je da Inter od prvog minuta meča krene ofanzivno ka golu Sampe, pa vam preporučujemo da pokušate sa igrom 2/2 koju kladionica 10bet plaća sa fantastičnom kvotom 2.75.Registruj se na 10Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.