Derbi dana: Sevilja – Real Madrid: Lopategi je odmarao igrače baš za ovaj meč!

Derbi meč šestog kola španske La Lige i sudar dve ekipe koje su na potpuno različit način započele sezone, iako su i jedna i druga ekipa poražene u Superkupu. Atletiko Madrid je bio bolji od Reala u Superkupu Evrope, dok je Barselona bila bolja od Sevilje u Superkupu Španije. Ipak u prvenstvu Real za sada nema nijedan poraz, dok su fudbaleri Sevilje dva puta poraženi.
Meč je na programu od 22 časa.

Sevilja: Sjajan nastup u Evropi, ali u prvenstvu ima dosta oscilacija!

Ako gledamo samo evropske mečeve koje je Sevilja odigrala ove sezone, onda možemo slobodno reći da je ovaj tim fenomenalno započeo sezonu. Nikad ranije su započeli takmičenje jer su prošle godine bili tek sedmi u La Ligi, ali su bez većih problema padali svi protivnici. U prvom kolu Liga Evrope, tim iz Andaluzije je pružio jednu izuzetno kvalitetnu partiju i savladao ekipu Standarda sa čak 5:1.
Međutim, kada se vratimo na špansko prvenstvo onda slobodno možemo konstatovati da ovaj tim tu igra po sistemu toplo-hladno. Već dva puta su poraženi, a tu je i jedan domaći remi. Oba poraza su doživeli bez postignutog gola i oba su veoma bolna, jer ih je pobedio gradski rival Betis, a izgubili su i od Hetafea na domaćem terenu, na kom su i sa Viljarealom odigrali nerešeno, bez golova.
Pomalo su i neshvatljive te oscilacije kada je napadački deo tima u pitanju, jer su u prvom kolu savladali Rajo Valjekano sa 4:1, a nakon pomenutog trijumfa nad Standardom su u prošlom prvenstvenom kolu deklasirali i Levante u gostima sa 6:2. Raspucao se napadač Ben Jeder, što je jako dobra stvar za ovaj tim.

Real Madrid: Osim Superkupa Evrope, za sada sve ide po planu!

Tim iz Madrida je ovog leta potpuno nenadano ostao bez trenera Zidana koji je sa ovim klubom osvojio čak tri Lige šampiona. Za njegovog naslednika imenovan je Lopategi, koji je zbog toga oteran iz reprezentacije Španije samo dan pred početak Mundijala što je bio veliki šok za sve.
Na startu sezone, Real je igrao Superkup Evrope sa gradskim rivalom Atletikom i doživeo jako težak poraz a rezultat je bio 4:2 za “jorgandžije”. Posle tog meča su se mogli videti natpisi u medijima, kako Real bez Ronalda i sa njim nije ista ekipa, ali ubrzo je stigao demant jer su popularni “galaktikosi” počeli odlično sezonu.
Seriju pobeda su nedavno prekinuli na gostovanju u Bilbau kada je bilo 1:1, ali to je jedno od najtežih gostovanja u prvenstvu, i tim iz Madrida je i ranijih godina znao tu da prosipa bodove. Barselona je u prošlom kolu kiksnula pa se posle pet odigranih kola Real Madrid i Barselona nalaze na deobi prvog mesta.
Treba svakako dodati i pobedu u prvom kolu Lige šampiona nad Romom rezultatom 3:0, iako je opšti utisak da su domaći fudbaleri mogli da postignu još koji gol. U prošlom meču je trener Lopategi odmarao nekoliko standardnih fudbalera i sve to zbog ovog derbija sa Seviljom.

Naš predlog

Sevilja pruža sve bolje partije, a u poslednja dva meča su postigli neverovatnih 11 golova! Što se tiče Reala, za sada sve ide po planu, a zanimljivo je da je trener Lopategi u prošlom meču u prvenstvu svesno odmarao pojedine fudbalere kako bi što spremnije dočekali ovaj meč sa Seviljom.
Zbog svega toga, odlučili smo se da vam predložimo da za ovaj meč pokušate sa 2 koju kladionica Meridianbet izuzetno dobro plaća sa kvotom 1.80.
Ako pogledamo tradiciju kada su međusobni susreti ova dva rivala u pitanju, u pet poslednjih mečeva je došlo 3+. Nema sumnje da tako ne bude i sada, a kladionica Meridianbet ovu igru plaća sa kvotom 1.43.
Za one nešto hrabrije, predlažemo vam da pokušate sa igrom 4+, zato što nas najverovatnije očekuje prava goleada na ovom meču. Kladionica Meridianbet ovu igru plaća sa kvotom 2.08.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.