Tip dana: Valensija – Selta: “Slepi miševi” izlaze iz senke

Pogled na tabelu La lige donosi nam jedno veliko iznenađenje, ekipa Valensije još nema pobedu. Od tima koji je prošle sezone završio na četvrtom mestu, a dugo bio u kankurenciji i za titulu, to se sigurno nije očekivalo.

Valensija: Čak je i gol mislena imenica za tim sa Mestalje

Na poslednje tri utakmice, računajući i prvu u ligi šampiona, Valensija nije dala gol. Prvo je Betis odoleo na Mestalji, pa je Juventus sa isključenim Ronaldom slavio 2:0 u Valensiji, da bi se u nedelju derbi u Viljarealu završio bez golova. Čak ni penal protiv Juventusa, doduše u poslednjem minutu, nisu uspeli da realizuju. Da ih preterano ne kritikujemo, rećićemo da je Valensija u pet odigranih kola samo jednom poražena i to od Espanjola u Barseloni, dok je ostala četiri meča remizirala. Prvo sa Atletikom u Valensiji, sa Levanteom na njihovom terenu i onda Betis kući i Viljareal na strani, to je učinak tima koji sa klupe predvodi Marselino Garsija Toral. Valensiju posle ovog meča očekuje paklen raspored, gostuju Sosijedadu u prvenstvu, pa Mančester Junajtedu u Ligi šampiona, pa dočekuju Barselonu, neverovatna sedmica je pred njima, kada okončaju utakmicu sa Seltom, pa im je sada pobeda pravi imperativ, inče bi mogli da ostanu bez pobede do nove prvenstvene pauze.

Selta: Šok koji su doživeli u meču sa Valjadolidom, pokušaće da “izleče” a Mestalji

U Vigu je u subotu sve bilo spremno za proslavu nove pobede, pošto je Selta vodila protiv Valjadolida sa 3:1, a Leonardo Suarez je u 94. minutu izjednačio na 3:3. Uglavnom, start Selte nije loš. Dve pobede, dva remija i poraz od Đirone, učinak su tima iz Viga, koji je dovoljan za trenutno četvrto mesto sa osam bodova. Selta je izuzetno efikasna, samo je u prvom kolu postigla jedan gol, a onda tri puta po dva, da bi u prethodnom kolu tri puta tresla mrežu protivnika. Gostovanje na Mestalji nije u pravom trenutku došlo za tim iz Viga koji nema izbora, ali i Selta ima šta da kaže i pokaže na gostujućem terenu. Dva fudbalra su iskočila u prvi plan u pet premijernih kola, Jago Aspas je postigao četiri, a Argentinac Maksimilijano Gomez tri gola. Dakle, njih dvojica su postigli sedam od ukupno 10 golova Selte.

Naš predlog:

Na poslednjih 11 od 12 međusobnih utakmica ova dva tima, došla je igra gol-gol. Valensija je uspešnija u poslednje tri utakmice, ali pre toga je Selta dominirala u međusobnim okršajima. Sada gosti jesu u boljoj formi, ali je motiv, još jednom ponavljamo, na strani domaćina. Zato je naš prvi predlog jedinica, a i kladionice se slažu da je Valensija favorit. Tako je u kladionici 1xbet jedinica 1.80, remi 4.10, a trijumf Selte 4.66. Ako mislite da će se tradicija nastaviti, pa će i 12. put doći GG, onda u kladionici 1xbet možete to odigrati sa kvotom 1.62.Registruj se na 1XBet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.