Derbi dana: Sasuolo – Milan: Oba tima daju GOL!

Poslednji susret sedmog kola italijanske Serije donosi nam jedan izuzetno zanimljiv duel pošto domaći Sasuolo dočekuje ekipu Milana. Domaća ekipa je hit prvenstva za sad i nalazi se na trećem mestu, dok je Milan verovatno i najveće razočarenje do sada pošto se nalazi tek na 14. mestu, ali treba dodati da “rosoneri” imaju jednu utakmicu manje.
Meč je na programu od 20 časova i 30 minuta.

Sasuolo: Ovi momci su hit prvenstva!

Verujemo da ni najveći optimisti i oni najzagriženiji navijači Sasuola nisu očekivali ovakav rasplet na tabeli posle šest odigranih kola pošto se ova ekipa nalazi na fenomenalnom trećem mestu koje sledeće sezone donosi plasman u Ligu šampiona. Ekipa Sasuola pruža fantastične partije na svom terenu i do sada imaju sve pobede, dok su nešto lošiji na strani gde imaju jedan remi i poraz, ali je taj poraz ipak i donekle očekivan pošto su gostovali Juventusu na njegovom stadionu, gde ni mnogo veće ekipe ne mogu da ostvare pobedu.
Naime, oni su najpre u Kupu bili bolji od Ternane, da bi onda i u prvenstvu slavili nad Interom, Đenovom i Empolijem, uz napomenu da su u ta četiri meča postigli čak 14, a primili šest golova. Sa druge strane, na gostovanjima su prvo remizirali protiv Kaljarija, zatim su poraženi od Juventusa, da bi onda u prošlom kolu došli i do pobede nad takođe odličnim SPAL-om, tako da se u ovom trenutku sasvim zasluženo nalaze na visokom trećem mestu na tabeli.

Milan: Da li su na vidiku bolji dani za posrnulog velikana?

Za razliku od Sasuola koji pruža fantastične partije ove sezone, igru Milana bi najbolje mogli okarakterisati u jednoj reči – MUČENJE. Iako je bilo nekih mečeva koje su “rosoneri” rešili u svoju korist vidno je da se ekipa sa San Sira muči kako bi došla do šanse za postizanje gola, a treba dodati i da je odbrana u prethodnim kolima napravila nekoliko neshvatljivih grešaka. Ekipa Milana ima tri vezana remija, a treba se dodati da protivnici nisu bili preterano atraktivni. U pitanju su Kaljari, Atalanta i Empoli sa kojim “rosoneri” ne bi trebalo da imaju većih problema ukoliko žele da dođu do zacrtanog cilja a to je plasman u Ligu šampiona.
Ono što je veliki problem za četu Đenara Gatuza je činjenica što će na ovom meču praktično igrati bez napadača, pošto je povređen Gonzalo Iguain, dok Borini i Kutrone nisu dovoljno spremni, i najverovatnije da će ih Gatuzo izostaviti za ovaj meč. Međutim, Milan ima dovoljno kvalitetnih fudbalera u rotaciji, pa koji god tim da izađe na ovom izuzetno neugodnom gostovanju u Ređo Emiliji, trebalo bi da bude dostojan protivnik ekipi Sasuola koja je u naletu.

Naš predlog

Iako je Sasuolo u izuzetno boljoj formi i dočekuje ovaj meč u sjajnom raspoloženju posle pobede nad SPAL-om, treba dodati i to da je Milan u svim svojim mečevima ove sezone uspeo da postigne gol (kao i Sasuolo), tako da očekujemo da se postave ofanzivno i na ovom teškom gostovanju.
Zbog toga vam predlažemo da na ovom meču pokušate sa igrom GG koju kladionica 10bet plaća sa kvotom 1.66.
Iako kladionice veće šanse za pobedu daju ekipi Milana, gotovo smo sigurno da se “rosoneri” neće vratiti u Milan sa sva tri boda, pa vam predlažemo da ovde pokušate sa duplom šansom 1x koju kladionica 10bet plaća sa odličnom kvotom 1.62.
Pošto je evidentno da će na ovom meču biti dosta golova, jer i jedna i druga ekipa forsiraju napadački fudbal, savetujemo da na ovom meču pokušate sa igrom 3+ koju kladionica 10bet plaća sa kvotom 1.74.Registruj se na 10Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.