Tip dana: Spartak Moskva – Rostov: Kec na Moskovljane je veliki kao Rusija!

U najzanimljivijem susretu devetog kola ruske Premijer lige sastaju se treći Spartak iz Moskve i četvrtoplasirani Rostov. Ono što je zanimljivo je da obe ekipe imaju po 15 bodova. Prošle sezone je ekipa Spartaka bila bolja na svom terenu, dok je u drugom meču bilo nerešeno, 2:2.
Meč je na programu od 18 časova.

Spartak Moskva: Glavni cilj ove ekipe je Liga šampiona!

U taboru Spartaka su i te kako svesni da ih u nedelju očekuje jako težak zadatak pošto im u goste dolazi izuzetno tvrda ekipa Rostova. Ovo ne bi bio preveliki problem da su napadači ekipe iz Moskve raspoloženi kao prošle sezone kada su rešetali protivničke mreže. Naime, ekipa Spartaka je do sada postigla samo sedam golova, što je za osam kola izuzetno malo, i samo četiri ekipe su postigle manje golova od ove ekipe, ali se ti timovi uglavnom bore za opstanak. Osim toga, Moskovljani su u zadnja tri prvenstvena nastupa upisali samo dva remija i jedan poraz, dok su u tom periodu i u Ligi Evrope poraženi sa 2:0 na gostovanju kod bečkog Rapida, tako da u nastavku tog takmičenja moraju da daju sve od sebe kako bi se plasirali u narednu fazu.
Ipak, tokom prošle sedmice su izabranici trenera Karere ponovo uspeli doći do jedne pobede, jer su u ruskom Kupu sa rezervnom postavom slavili rezultatom 1:0 na gostovanju kod Černomoreca, dok još moramo dodati da su i poslednja dva prvenstvena remija ostvarili u gostima kod velikih rivala, Zenita i CSKA.

Rostov: Ovi momci igraju iznad svih očekivanja!

Za razliku od Moskovljana, koje su svi naravno i očekivali u borbi za sam vrh ruskog šampionatanogometaši Rostova su definitivno jedno od najprijatnijih iznenađenja u ovoj sezoni, pogotovo jer su prošlo prvenstvo okončali samo dva mesta iznad zone ispadanja. Međutim, u prvih osam kola nove sezone Rostov je doživeo samo jedan poraz, i to još u trećem kolu, da bi nakon toga u prvenstvu nanizali dve pobede i tri remija pa se trenutno nalaze na sjajnom četvrtom mestu na tabeli.
Uz sve to su prošle sedmice bili veoma uspešni i u ruskom Kupu, gde su sa rezervnom postavom rutinski došli do nove pobede, a protivnik je bila ekipa Sizrana. Zbog svega ovog se može reći da ova ekipa u jednom poprilično dobrom raspoloženju putuje u Moskvu na megdan sa Spartakom. Svakako, treba dodati i to da je trener Karpin ove sezone dosta popravio igru Rostova u odbrani, što je prošle sezone i bio najveći problem, pa je tako ova ekipa u prvih osam kola primila samo tri gola i za sada imaju najbolju odbranu u ligi, što je svakako fenoemenalna stvar.

Naš predlog

Ako smo za ekipu Spartaka pre prvenstva računali da će se boriti za visoku poziciju na tabeli, onda je ovaj visoki plasman Rostova svakako veliko iznenađenje. Domaća ekipa ima velikih problema u završnici, dok gost ima najbolju odbranu u ligi.
Ipak, mislimo da je konačno došlo vreme da taj odličan defanzivni bedem Rostova popusti u ovom meču, a isto tako i da Spartakova ofanzivna linija proradi.
Zbog toga smo vam preporučili da u ovom meču odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.80. Pošto smo pričali da je vreme da napadači Spartaka prorade u jednom meču, preporučujemo vam da ovde pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.19.
Za one najhrabrije, vredi pokušati sa sve popularnijom igrom I2+&4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 5.50.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.