Tip dana: Napoli – Liverpul: Ančelotijeve ekipe retko gube kući u Ligi šampiona!

Jedan od derbi mečeva drugog kola Lige šampiona je svakako susret između Napolija i Liverpula. I jedna i druga ekipa se u ovom trenutku nalaze na drugom mestu na tabeli u nacionalnim šampionatima, uz činjenicu da je Liverpul dosta bolje započeo sezonu od tima iz Napulja.
Meč je na programu od 21 čas.

Napoli: Svi su očekivali više posle dolaska Karla Ančelotija!

Ekipa Napolija je napravila dve velike probleme pred početak nove sezone. U klub je stigao jedan od najtrofejnijih stručnjaka na svetu Karlo Ančeloti, a uz to je klub napustio Žoržinjo koji je prošle sezone bio možda i najbolji fudbaler Napolitanaca. On je u paketu sa trenerom Sarijem prešao u Čelsi. Uprkos tome, tim iz Napulja je odlično započeo sezonu i zabeležio dve pobede i to u teškim mečevima sa Lacijom i Milanom, i oba puta pošto su gubili na poluvremenu. Međutim onda je stiglo otrežnjenje u trećem kolu i ekipa Karla Ančelotija je doživela debakl na gostovanju Sampdoriji pošto su poraženi sa 3:0. Nakon toga su u prvom kolu Lige šampiona remizirali sa Crvenom zvezdom u Beogradu, i taj rezultat su mediji u Italiji ocenili izuzetno lošim, i naveli da tim iz Napulja nema nikakve šanse za prolaz dalje pored Liverpula i PSŽ-a.
Ipak, na ekipi i sjajnom treneru je da ih razuveri u tome, a treba dodati da sve ekipe Karla Ančelotija retko kad gube na svom terenu kada je Liga šampiona u pitanju. U prvenstvu za sada ova ekipa na tri meča na svom terenu ima isto toliko pobeda.

Liverpul: Momci Jirgena Klopa igraju fenomenalno ove sezone!

Navijači ove ekipe sasvim sigurno nemaju šta da zamere svojim momcima na dosadašnjim partijama u sezoni. Ova ekipa je do sada odigrala sedam mečeva u prvenstvu i sve do prošlog kola su imali sve pobede, ali ne samo to, već su u svim tim mečevima poprilično ubedljivo, lako i brzo rešavali pitanje pobednika. U prošlom kolu su po prvi put remizirali u šampionatu, ali je protivnik u tom meču bio Čelsi koje je poput njih odlično započeo sezonu. U meču u kom je Čelsi dugo vodio, Liverpul je ipak na kraju uspeo da dođe do izjednačenja spektakularnim golovom Danijela Staridža. Treba dodati da iako je ekipa iz Londona dugo vodila, ipak je Liverpul bio izuzetno bolji protivnik i na kraju zasluženo došao do izjednačenja. Pre ovog meča su se ova dva tima sastala i u Liga Kupu, a tamo je Čelsi bio bolji i to je prvi poraz Liverpula u ovoj sezoni, ali se desio u takmičenju kom oni pridaju najmanje važnosti.
U prvom kolu Lige šampiona ekipa Jirgena Klopa je odigrala jedan fantastičan meč i uspela da savlada prebogati PSŽ rezultatom 3:2, pa se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli u najtežoj grupi u Ligi šampiona.

Naš predlog

Četa Karla Ančelotija ne igra onako kako se to očekivalo od njih, dok ekipa Liverpula pruža ozbiljne partije i možda su u ovom trenutku i glavni favorit za osvajanje Premijer lige koju dosta dugo čekaju svi navijači ove ekipe. Ipak, treba dodati činjenicu da timovi koje trenira Karlo Ančeloti dosta retko gube na svom terenu kada je najkvalitetnije evropsko takmičenje u pitanju pa bi trebalo tako da bude i ovog puta.
Predlažemo vam da na ovom meču odigrate 1x koji kladionica Meridianbet plaća sa jednom izuzetno dobrom kvotom 1.72.
Ovo je meč na kom bi trebalo da bude dosta golova, pa vam pored duple šanse predlažemo da pokušate i sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.63.
Takođe, treba očekivati i da obe ekipe postignu makar po jedan gol, pa vam predlažemo da odigrate igru GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.57.Registruj se na Meridianbet

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.