Tip dana: CSKA Moskva – Real Madrid: Oslabljeni Real bez većih problema osvaja Moskvu!

Drugo kolo Lige šampiona je pred nama, a jedan od najinteresantnijih duela je meč koji se igra u Moskvi, a sastaju se domaći CSKA i gostujući Real Madrid. Inače, Madriđani su i ovu sezonu Lige šampiona otvorili na najbolji mogući način, jer su na svom terenu slavili rezultatom 3:0 nad Romom, dok su Moskovljani na gostovanju kod češkog Plzena odigrali 2:2.
Meč je na programu od 21 čas.

CSKA Moskva: Uprkos brojnim promenama ovog leta, CSKA deluje zaista dobro!

Fudbaleri CSKA iz Moskve su imali dosta sreće u prvom kolu grupne faze Lige šampiona, pošto su se u duelu sa Plzenom uspeli vratiti praktično iz mrtvih. Naime, ekipa Plzena je vodila sa 2:0 sve do 49. minuta kada je Čalov smanjio rezultat, da bi Vlašić u petom minutu sudijske nadoknade pogodio za veliko slavlje fudbalera iz prestonice Rusije. Međutim, isto tako moramo napomenuti i činjenicu da su Moskovljani u 11 odigranih mečeva ove sezone doživeli samo jedan poraz, i to kada su na svom terenu u prvenstvu Rusije izgubili od Rostova koji je najprijatnije iznenađenje u Rusiji. Ono što je sigurno je da je CSKA uz taj jedan poraz koji smo pomenuli, zabeležio i veliki broj remija što ga je sasvim sigurno koštalo puno boljeg plasmana u ruskoj Premijer ligi od sadašnjeg četvrtog mesta.
Ipak, trener Gončarenko može biti izuzetno zadovoljan trenutnom formom svojih izabranika, jer su u poslednja četiri prvenstvena nastupa upisali tri pobede i jedan remi, dok su u tom periodu ostvarili i taj gostujući remi protiv Plzena u Ligi šampiona. A sve to su inače ostvarili uprkos velikim problemima s izostancima, obzirom da se na listi povređenih fudbalera trenutno nalaze defanzivci Vasin i Magnuson, veznjaci Bistrović, Kučaev i Kosonov, kao i napadači Hernandez i Makarov.

Real Madrid: Može li Real i ove sezone do Lige šampiona?

Za razliku od Moskovljana koji su znatno podigli formu u poslednje vreme, fudbaleri madridskog Reala ovaj duel drugog kola Lige šampiona dočekuju nakon dva nešto lošija nastupa u domaćem prvenstvu, gde su prvo doživeli jako težak poraz na gostovanju Sevilji kada je bilo čak 3:0. da bi posle toga na svom terenu odigrali samo 0:0 sa Atletikom. Ipak, zahvaljujući kiksu Barselone, ova dva vodeća tima na tabeli trenutno imaju isti broj bodova, dok treća Sevilja zaostaje jedan bod.
Sa druge strane, već smo konstatovali da je Real u prvom kolu Lige šampiona jednom sigurnom igrom došao do domaće pobede od 3:0 nad Romom, tako da sada puno opuštenije dočekuju ovo gostovanje u Moskvi, gde se inače očekuje i dosta promena u sastavu Madriđana. Naime, trener Lopetegi je već ranije izjavio kako Kejlor Navas ima prednost u odnosu na Kurtou kada su u pitanju mečevi u Ligi šampiona, dok bi zbog povreda trebalo da izostanu Marselo, Isko i Bejl, dok bi se vrlo lako moglo dogoditi da u ovom meču odmore Karvahal, Benzema, i zvanično najbolji igrač sveta za prošlu sezonu, Luka Modrić.

Naš predlog

Fudbaleri CSKA pružaju sve bolje i bolje partije, i sve su bliže samom vrhu tabele u ruskom šampionatu, dok je Real Madrid u maloj krizi pošto poslednje dve utakmice nisu uspeli da dobiju.
I jedna i druga ekipa će u ovom mečevu igrati u izmenjenim sastavima, ali ipak i u takvom odnosu snaga, ekipa iz Madrida je mnogo kvalitetniji tim.
Predlažemo vam da na ovom meču odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.60. Real igra nešto slabije u poslednje dve utakmice, i gotovo smo sigurni da će u ovom meču primiti makar jedan gol, bez obzira što su favoriti, pa vam predlažemo da pokušate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.66. Za kraj smo za vas ostavili i jednu sve popularniju igru, koja je baš po meri kada je u pitanju ovaj meč. U pitanju je igra I2+&4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 3.40.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.