Tip dana: Spartak Moskva – Viljareal: “Žuta podmornica” neće potonuti u Moskvi!

U okviru drugog kola Liga Evrope sastaju se Spartak iz Moskve i Viljareal. I jedna i druga ekipa nisu na najbolji način startovali u ovom takmičenju pošto je Spartak na gostovanju u Beču izgubio od Rapida, dok je “žuta podmornica” na svom terenu samo remizirala sa škotskim Rendžersom.
Meč je na programu od 21 čas.

Spartak Moskva: Ova ekipa nije na nivou od pre dve sezone!

Na prvi pogled se čini da ekipa Spartaka iz Moskve polako ali sigurno ide silaznom putanjom. Posle titule šampiona Rusije i plasmana u Ligu šampiona, ove godine su morali da se zadovolje sa trećim mestom i kvalifikacijama za to takmičenje, ali su i to nažalost ispali od grčkog Paoka. Morali su da se zadovolje sa učešćem u drugom po kvalitetu evropskom takmičenju – Lige Evrope, ali ni tu nisu najbolje počeli. U prvom meču su pružili izuzetno lošu partiju i poraženi su od Rapida iz Beča rezultatom 2:0.
U međuvremenu su znatno pokvarili svoju formu i u domaćem prvenstvu, gde su vezali dva poraza i dva remija, tako da u ovom trenutku zauzimaju peto mesto na tabeli i imaju sedam bodova manje od vodećeg Zenita. Doduše, u ruskom Kupu su bili uspešni protiv niželigaša Černomoreca, ali zato i dalje imaju dosta problema s izostancima, obzirom da su povređeni golman Selikov, defanzivci Gigot, Kutepov i Petković kao i napadač Roča, dok su suspendovani odbrambeni fudbaler Ešenko, kao i veznjaci Glušakov i Eremenko.

Viljareal: “Žuta podmornica” ne igra na svom nivou!

Ako smo za ekipu Spartaka rekli da im forma ide silaznom putanjom, onda sličnu stvar možemo reći i za fudbalere Viljareala, s tim što oni na trenutke bljesnu, pa ih onda nigde nema dva, tri meča. Poput ekipe Spartaka, i oni su za vikend doživeli poraz u prvenstvu, ali su oni u za razliku od tima iz Moskve u svom meču bili apsolutni favoriti pošto su igrali protiv ne preterano jakog Valjadolida. Pre toga su u prvenstvu imali seriju od dve pobjede i jednog remija, a tu posebno izdvajamo pobedu na gostovanju kod Atletik Bilbaoa što ih je dovelo i u gornji deo tabele, ali onda ih je Valjadolid u prošlom kolu savladao sa 1:0 pa sada zauzimaju tek 12-to mesto i i imaju samo osam osvojenih bodova.
Osim toga su i prvom kolu Liga Evrope čak dva puta imali vođstvo u meču sa Rendžersom, ali su na kraju ipak osvojili samo jedan bod a meč je završen rezultatom 2:2.
Upravo zbog toga su u taboru Viljareala svesni da sada nipošto ne bi smeli izgubiti u Moskvi od Spartaka, tako da očekujemo nešto oprezniji pristup gostiju. Što se tiče sastava, van stroja su i dalje povređeni veznjaci Soriano, Fuego i Kaseres.

Naš predlog

I jedna i druga ekipa ne igraju kako se od njih očekuje u ovom prvenstvu. Da stvari budu još gore po oba tima, ni u Ligi Evrope nisu startovali najbolje pošto je tim iz Moskve poražen na gostovanju u Beču, dok je Viljareal na svom terenu samo remizirao sa Rendžersom. Ipak, mišljenja smo da tim Spartaka ne može drastično da popravi svoju igru za ovako kratko vreme, i sigurni smo da “žuta podmornica” neće potonuti u Moskvi.
Predlažemo vam da na ovom meču pokušate sa duplom šansom x2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.45.
Takođe, ovi bi mogao da bude meč sa dosta golova, pa vam predlažemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.99.
Za one najhrabrije, predlažemo vam da na ovom meču probate sa jednim prelazom koji je nekako najrealniji kada je ovaj meč u pitanju. U pitanju je igra x-2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 6.30.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.