Tip dana: Udineze – Juventus: “Stara dama” će se prošetati u Udinama!

Jedan od najzanimljivijih mečeva osmog kola Serije A je meč između domaćeg Udinezea i gostujućeg Juventusa. I dok je tim iz Udina zabeležio dva vezana poraza u Seriji A, fudbaleri Juventusa igraju fantastično i za sada imaju maksimalan učinak u prvenstvu. Prošle sezone je meč u Udinama između ove dve ekipe završen pravom goleadom, pošto je bilo 2:6 za fudbalere Juventusa.
Meč je na programu od 18 časova.

Udineze: Ova ekipa može i mora bolje!

U taboru Udinezea se pred ovaj subotnji duel nekako najviše uzdaju u umor fudbalera Juventusa, koji inače nastupaju na sva tri fronta, dok su momci iz Udina nakon rane eliminacije iz italijanskog Kupa fokusirani isključivo na italijansko prvenstvo. Doduše, ni tu ovoj ekipi ne cvetaju ruže pošto su u dva poslednja kola zabeležili dva poraza. Prvo je od “zebri” bio bolji Lacio rezultatom 2:1, dok su prošlom kolu poraženi i na gostovanju kod Bolonje. Jedina dobra stvar po ovu ekipu je ta što su u prvih pet kola uspeli da osvoje osam bodova, pa još uvek nisu u opasnoj zoni, iako imaju samo tri boda više od timova koji se nalaze u zoni ispadanja. Tim iz Udina inače važi za dosta tvrdu ekipu, pošto su sva tri puta poraženi sa samo jednim golom razlike.
Što se tiče sastava trener “zebri” iz Udina neće moći da računa na fudbalere sredine terena Badua i Balića, kao i napadača Ingelsona. Ono što svakako treba pomenuti je da prošlosezonski susret ove dve ekipe u Udinama završen rezultatom 2:6.

Juventus: “Stara dama” za sada igra savršeno!

Navijači Juventusa mogu da budu prezadovoljni zato što njihova ekipa ima maksimalan učinak u svim takmičenjima. Sada, kada je od početka Serije a prošlo sedam kola, deluje da se “stara dama” najviše mučila u prvom kolu kada je za protivnika imala trenutno poslednjeplasiranu ekipu u Seriji A – Kjevo. Sve ostale mečeve je tim iz Torina dobio poprilično lako. U prošlom kolu je na stadionu Juventusa igran možda i derbi celokupnog prvenstva, ali je četa Masimilijana Alegrija dosta lako izašla na kraj sa Napolijem, iako je morala da juri vođstvo gostiju iz Napulja. U tom meču je zaista delovalo da ekipa iz Torina nema dostojnu konkurenciju u prvenstvu i da će se bez većih problema vrlo verovatno prošetati do osme uzastopne titule.
Sredinom nedelje je ova ekipa igrala i svoj meč drugog kola Lige šampiona, ali bez Kristijana Ronalda koji je suspendovan zbog udaranja fudbalera Juventuse. Odsustvo Ronalda se nije osetilo, a junak je bio Paulo Dibala koji je postigao het trik na tom meču u kom je inače Juve pobedio Jang Bojs sa 3:0 i tako se značajno približio plasmanu u nokaut fazu Lige šampiona.

Naš predlog

Fudbaleri Udinezea igraju promenljivo ove sezone, ali su trenutno u seriji od dva vezana poraza koju žele što pre da prekinu. Ipak, meč sa Juventusom neće biti pravo mesto i vreme za to. Četa Masimilijana Alegrija pruža fantastične partije ove sezone, i za sada imaju maksimalan učinak u svim takmičenjima, i sigurno je da će tu seriju nastaviti i u Udinama gde su inače prošle sezone ova dva tima igrala jedan neverovatno efikasan meč pošto je bilo 2:6.
Predlažemo vam da na ovom meču pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.80. Smatramo da će na ovom meču biti i više od tri gola, jer su nas ovi timovi u ranijim sezonama navikli na izuzetno efikasne mečeve, pa vam predlažemo da pokušate sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 3.00.
Kao treći predlog za ovaj meč za vas izdvajamo jednu sve popularniju igru, a to je I2+&4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa izvanrednom kvotom 4.25.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.