Partizan u drugom kolu Evrokupa dočekuje Zenit koji igra na NBA pogon!

partizan - zenit

U drugom kolu Evrokupa Partizan dočekuje Zenit u rasprodatoj dvorani “Aleksandar Nikolić”. Posle prvog kola, Partizan je bez pobede, dok je Zenit upisao prvi trijumf pred domaćom publikom. Utakmica se igra od 20h.

Partizan NIS: Partizan ovaj meč dočekuje u velikoj euforiji.

Partizan je odlično otvorio ovu sezonu i posle pobede nad Cedevitom u gostima, uspeo je da savlada i Olimpiju u jednom neizvesnom meču u svojoj dvorani. Sa druge strane u Evrokupu je zabeležen poraz od Trenta na gostovanju posle solidne partije. Ekipa Nenada Čanka nije u potpunosti uigrana i protiv Olimpije smo videli veliki broj praznih minuta. Kada igru napusti Pejdž, najviše se primeti u organizaciji napada i tu se ekipa najčešće “gubi”. Partizan je prošle sezone primao veliki broj poena, pogotovo van linije 6.75, ali to ove godine neće biti slučaj u tolikom obimu.

Zenit: Ekipa napravljena za sam vrh svakog takmičenja u kojem nastupa.

Zenit je uspeo ponovo da napravi respektabilan tim koji će tokom sezone biti sve bolji i bolji. Karašev je ostao u timu, a svakako najveće pojačanje predstavlja dolazak Brendona Dženingsa koji će biti pokretački motor ovog sastava. I Zenit kao i Partizan se nije u potpunosti uigrao, a dolaze na megdan ekipi koja ima jednu od najboljih atmosfera u celoj Evropi i gde je uvek teško igrati. Ekipa Zenita igra prepoznatljivu košarku sa dosta pik igre i izolacija na strani za svog lidera Sergeja Karaševa, što će svakako i danas biti najviše korišćena akcija. Od Zenita možemo očekivati veliki broj poena u toku sezone, ali ne i na ovoj utakmici.

Naš predlog:

Kladionice su jasno stavile do znanja da je Zenit favorit na ovom meču i Meridian daje kvotu 1.76 na goste, dok smo se mi odlučili da odigramo UKUPNO POENA MANJE ZA CEO TOK, a granica je koju daje Meridian je 172.5 za kvotu od 1.85. Smatramo da je ovo izgledan predlog i da će naša analiza dati rezultata.

 

Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.