Tiket dana (utorak, 09.10.2018)

tiket dana

Za one koji se klade isključivo na fudbalske mečeve nemamo dobre vesti, prvenstva se prekidaju zbog reprezentativnog prozora, a igraće se samo utakmice u nižim ligama. Međutim, tu su košarkaška i teniska uzbuđenja.

Ergrite – Degerforš – 1 @ 1.86 u 1xbet

U poslednjoj utakmici 26. kola švedske druge lige snage će odmeriti dve ekipe koje su na tabeli jedna do druge, a pošto se nalaze u zlatnoj sredini, meč neće imati preveliki rezultatski značaj. Ergrite je u mnogo boljoj formi, na prethodnih pet mečeva izgubili su samo jednom, a pobedili tri puta. Dengerforđ je u lošoj seriji rezultata, pa su u šest prethodnih utakmica u prvenstvu slavili samo jednom, dva puta izgubili i tri utakmice odigrali nerešemno. To je i jedni razlog zašto verujemo u poebdu domaćina, jer ova dva tima imaju potpuno isti učinak u prethodnih 25 rundi.

Denis Šapovalov – Nikoloz Basilašvili – 1 @ 1.54 u 10bet

Pretposlednji Masters u sezoni počeo je velikim iznenađenjima, ali je to uvek tako u finišu sezone. Oni igrači koji su već obezbedili učešće na završnom Mastersu osmorice najboljih u sezoni, pomalo taktiziraju, dok najbolje partije pružaju teniseri koji još uvek imaju šansu da se nađu u Londonu. Veeoma zanimljiv meč očekuje nas između mladog Kanađanin Denisa Šapovalova i Grizijca Nikoloza Basilašvilija, čoveka koji igra tenis života i od ponedeljka ima najbolji ranking u karijeri, nalazi se na 23. mestu. Takav plasman može da zahvali tituli koju je pre nekolik dana uzeo u Pekingu, kada je u finalu turnira iz Serije 500 nadigao Huana Martina del Potra. Pre njega uspeo je da izbaci i Edmunda, Verdaska, Džazirija i Soka. Ipak, mislimo da je Gruzijac preumoran da odmah u Šangaju nastavi odličnu seriju, a i protivnik je nezgodan, Denis Šapovalov, jedan od onih tenisera kojima pripada budućnost “beelog sporta”. On je prople nedelje igrao u Tokiju i stigao je do polufinala. Biće neizvestan meč ali blagu prednost dajemo Kanađaninu.

Asvel – Trento – 1 @ 1.23 u Bet365

U drugom kolu grupe C Evrokupa sastaju se nekada slavni Asvel i italijanski Trento. Tim iz Liona ima velike ambicije koje tek treba da ostvari, klub je preuzeo Toni Parker, sigurno najveća košarkaška vezda koju je Francuska imala, ali put povratka  vrh evropske košarke, nije nimalo lak. U prvom kolu doživeli su ubedljiv poraz od Valensije, pa su u meču sa Italijanima, koje smo upoznali u duelu sa Partizanom, primorani da ostvare pobedu. Trento je tipična domaćinska ekipa i smatramo da Francuzi imaju mnogo veće šanse da dođu do prvog trijumfa u ovoj jakoj grupi Evrokupa.

Ukupna kvota na mešovitom tiketu za utorak u kladionici Bet365 iznosi 3.52.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.