Tip dana: Botafogo – Vasko da Gama: Domaćin pobeđuje u gradskom derbiju!

Poslednji meč 28. kola brazilskog šampionata, a ujedno i gradski derbi izmđu dva tima iz Rio de Žaneira. Domaći Botafogo dočekuje gostujuću Vasko da Gamu. U prvom međusobnom duelu ove sezone je Botafogo slavio sa 2:1.
Meč je na programu u dva sata iza ponoći.

Botafogo: Zona ispadanja je jako blizu!

Samo u prvih nekoliko kola je Botafogo bio u gornjem delu tabele, a većinom  su bili u donjem delu, gde se i sada nalaze, iako su vezali čak tri meča bez poraza. Igrao je domaći tim i Kopa Sudamerikana, ali su ispali u osmini finala i to, isto od brazilske ekipe, Bahije. Poraženi su na gostovanju rezultatom 2:1, da bi u revanšu na svom terenu slavili istim rezultatom, a onda moramo priznati da nisu imali sreće prilikom izvođenja penala i tako su završili nastup u tom takmičenju.
Ostaje im borba u prvenstvu, gde moraju biti izuzetno oprezni, jer je zona ispadanja veoma blizu. Imali su već jedan niz od pet utakmica bez trijumfa, ali sada su tri kola bez poraza i u ta tri kola su uspeli da pobede dva puta. U prošlom kolu su remizirali sa Sao Paulom 2:2, iako su čak dva puta vodili na tom meču. Trebamo posebno da istaknemo napadača Kjezu koji je u odličnoj formi i prvi je strelac ove ekipe.

Vasko da Gama: Gosti izuzetno oslabljeni neigranjem Kastana!

I Vasko je poput Botafoga na samom startu sezone igrao dobro, ali su kasnije pali u formi i imali su jedan niz od čak šest mečeva bez pobede, a nedavno i četiri vezana poraza, zbog čega su dosta pali na tabeli i došli u opasnu zonu. Sada pružaju nešto bolje partije i neporaženi su četiri kola, uz podatak da su samo jednom pobedili i tri puta remizirali. Pobedili su Bahiju sa 2:1 na svom terenu, ali je već u prvom delu gostujući sastav ostao sa igračem manje na terenu i to su iskoristili, iako treba dodati i to da su gol primili baš kad su imali brojčanu prednost.
Nakon toga dva slična remija. Prvo su kod Santosa igrali 1:1 u utakmici u kojoj su prvi primili gol, a u prošlom kolu su kod Parane takođe prvi kapitulirali pa su kasnije uspeli da poravnaju rezultat. U oba duela su dobili po jedan crveni karton, s tim da su protiv Parane poslednjih pola sata igrali bez isključenog Kastana i zadržali su 1:1 do kraja, što pokazuje da ova ekipa ume dosta dobro organizovano da se brani.

Naš predlog:

Botafogo ne sme sebi da dozvoli poraz na ovom meču pošto ih on dovodi u izuzetno nezgodnu situaciju, dok su gosti izuzetno oslabljeni neigranjem najboljeg fudbalera Kastana koji je stub odbrane Vasko da Game.
Predlažemo vam da zbog toga na ovom meču odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.22. Očekujemo da će ovo biti meč na kom bi trebalo da bude dosta golova pa vam predlažemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.38.
Za one najhrabrije, predlažemo vam da pokušate sa igrom 1/1 koju kladionica Meridianbet plaća sa odličnom kvotom 3.50.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.