Tip dana: Rusija – Švedska: Rusi ne žele da kvare raspoloženje posle sjajnog Mundijala!

U petak nas očekuje susret dve reprezentacije koje su mimo svih očekivanja odigrale fantastično na Mundijalu i stigle do četvrtfinala. Ipak, takmičenje u novoformiranoj Ligi nacija su počeli različito, pošto su Rusi na teškom gostovanju savladali Tursku, dok je Švedska na svom terenu poražena od istog rivala. Treba dodati i to da su ove dve reprezentacije bile zajedno u grupi u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine.
Meč je na programu od 2o časova i 45 minuta.

Rusija: Odlične partije i nakon Mundijala!

Sve ovo što smo naveli u najavi meča svakako da ide u prilog reprezentaciji Rusije koja je očito zadržala dobro raspoloženje nakon što su ovog leta na Mundijalu u svojoj zemlji došli čak do četvrtfinala, što je bilo mimo svih očekivanja iako su oni bili domaćini tog turnira. Naime, u prvom narednom nastupu su u okviru Lige nacija došli do veoma vredne gostujuće pobede od 2:1 nad reprezentacijom Turske čiji domaći teren važi za jedan od najtežih u Evropi. Nakon toga su u prijateljskom meču ukrstili koplja sa selekcijom Češke, i taj meč su uspeli da dobiju sa poprilično ubedljivim rezultatom 5:1.
Naravno da sve ovo raduje selektora Čerešova pred meč sa Šveđanima, a treba svakako dodati i to da se u tim vraćaju dva odlična veznjaka, Džagoev i Golovin. Sa druge strane, Rusi će ovaj meč igrati bez Kokorina i Erokina, dok se još ranije od reprezentacije oprostio legendarni golman Akinfejev.

Švedska: Mala kriza posle odličnog nastupa na Mundijalu!

Za selekciju Švedske smo već u uvodu rekli da u puno lošijem raspoloženju od Rusa dočekuju ovaj duel Lige nacija, obzirom da se nalaze u seriji od tri vezana poraza. Naime, prvi od njih su doživeli u četvrtfinalu ovogodišnjeg Mundijala od Engleske, da bi onda i u prijateljskom meču protiv Austrije u Beču doživeli poraz od 2:0. Ipak, ono što je verovatno i najteže palo izabranicima selektora Andersona je poraz od Turske na svom terenu u meču u kom su Šveđani vodili sa 2:0, ali su dozvolili protivniku da napravi neverovatan preokret i na kraju meč reši u svoju korist sa 3:2.
Upravo zbog toga se i selektor Anderson nalazi pod ogromnim pritiskom pred ovo gostovanje u Rusiji, jer bi ih novi poraz doveo u izuzetno neugodnu situaciju. Doduše, malo ohrabrenje za Šveđane je povratak dva veoma bitna igrača, štopera Grankvista i ofanzivnog veziste Forsberga, koji bi trebalo da se nađu u startnoj postavi za ovo izuzetno teško gostovanje.

Naš predlog

I jedna i druga reprezentacija iza sebe imaju fantastično učešće na Mundijalu na kom su došli do četvrtfinala što predstavlja ogroman uspeh i za jednu i za drugu reprezentaciju. Reprezentacija Rusije je nastavila sa odličnim partijama i nakon Svetskog prvenstva, dok su Šveđani nakon toga zabeleži dva poraza. Smatramo da je domaćin favorit i u ovom meču, ali ne treba tako lako otpisivati ni Šveđane.
Predlažemo vam da na ovom meču odigrate 1 koji kladionica 10bet plaća sa kvotom 2.00. Treba očekivati da će i Šveđani imati šta da kažu na ovom duelu, pa vam savetujemo da pokušate sa igrom GG koju kladionica 10bet plaća sa kvotom 1.95.
Iako to nije bilo karakteristično za reprezentaciju Rusije, od Mundijala ova ekipa igra mečeve sa puno golova, pa nema sumnje da će tako biti i sada, posebno ako uzmemo u obzir i činjenicu da će Šveđani u ovom meču igrati na pobedu. Zbog toga vam predlažemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica 10bet plaća sa kvotom 2.15.Registruj se na 10Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.