Olimpijakos u predgrađu Moskve otvara novu sezonu Evrolige!

evroliga

Himki i Olimpijkos odigraće meč u okviru prvog kola Evrolige u “Mytishchi areni”. Duel dve ekipe koje gaje različiti stil košarke u kojem će pobedu odneti onaj tim koji nametne svoj ritam. Prvo kolo je uvek nepoznanica kada je forma u pitanju, ali ovi protivnici obećavaju pravi spektakl.

Khimki: Šved je i dalje alfa i omega tima, ali je sada dobio još bolju podršku.

Himki ulazi u ovu sezonu sa nešto promenjenim sastavom, ali i sa većim ciljevima. TOP8 faza od prošle sezone jeste dobar rezultat, ali ekipa Jorgosa Barcokasa je osvežila svoj sastav sa veoma iskusnim i kvalitetnim košarkašima i ima puno pravo da se nada da ove godine može da ode i korak dalje. Aleksej Šved je ponovo prva figura ovog tima, najplaćeniji košarkaš koji nastupa na starom kontinentu. Celokupna igra Himkija se svodi na brz protok lopte i veliki broj šuteva u ranoj fazi napada i po tome su možda i najprepoznatljiviji u Evropi. Ekipa koja želi da slavi protiv njih mora da nametne svoj ritam i da u tome bude uspešnija. Himki sa svojim respektabilnim sastavom ove sezone biće krupan zalogaj svim rivalima, pa i Olimpijakosu.

Olympiakos: Sa Blatom na klupi kreće nova era velikana iz Pireja.

Olimpijakos je klub od kojeg se svake godine očekuju najviši dometi. Najbitnija promena desila se na mestu prvog stratega, gde je umesto Sveropulosa došao proslavljeni stručnjak Dejvid Blat. Blat je sa sobom doneo i nekoliko pojačanja, pre svega na pozicijama na kojima je Blat smatrao da je tim najslabiji. Nekoliko poznatih imena pojačalo je pirejce, Tima, Gos, Tupan… Olimpijakos će ove sezone pored jake defanzivne igre koja odlikuje Blata, igrati znatno brže u napadu. Sa takvim pristupom oni mogu da pariraju Himkiju i da na utakmici na veliki broj poena slave. Očekujemo jednu uspešnu sezonu za crveno bele, a prvi veliki test im je već u prvom kolu.

Naš predlog:

Blagi favorit po kladionicama je ekipa Himkija i Meridian je dao kvotu 1.60 na njihovu pobedu.  Mi smo odabrali drugu igru, odnosno smatramo da će ovaj meč da ode na veliki broj poena i samim tim da će gosti ići preko postavljene granice za njihov broj poena. Granica za UPG (gost daje ukupno poena) je 76.5 za koju Meridian daje kvotu od 1.87 i mi igramo VIŠE. Utakmica je na programu u petak od 19h. 

Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.