Derbi dana: Hrvatska – Engleska: Repriza polufinala Svetskog prvenstva!

Derbi meč ovog kola Lige nacija je svakako duel između Hrvatske i Engleske što je ujedno i repriza polufinala ovogodišnjeg Mundijala u Rusiji.
Meč je na programu od 20 časova i 45 minuta.

Hrvatska: “Vatreni” žele da se iskupe za debakl protiv Španije!

Reprezentacija Hrvatske je ostvarila nestvaran uspeh na Mundijalu pošto su se plasirali u polufinale i na taj način postali vicešampioni sveta, što je neverovatan uspeh za izabranike selektora Dalića. “Vatreni” su u polufinalu Mundijala u Rusiji savladali reprezentaciju Engleske iako su Englezi na tom meču prvi došli do vođstva. Inače, Hrvati i Englezi su i pre tog polufinalnog duela na Mundijalu u Rusiji imali nekoliko velikih okršaja, s tim da su u konačnom zbiru i jedni i drugi upisali po tri pobede. Ipak, njihov naredni duel dolazi u trenutku kad su ostali s veoma malim šansama da dohvate prvo mesto u ovoj grupi Lige nacija, pogotovo tu mislimo na Hrvate koji su pre mesec dana doživeli pravi debakl pošto su poraženi sa čak 6:0 na gostovanju kod Španije.
Naravno da je to bio šokantan rezultat za selekciju koja je ovog leta apsolutno sve oduševila u Rusiji, i gde su zaustavljeni tek u finalu SP-a od Francuske. U međuvremenu su se od dresa hrvatske reprezentacije oprostili iskusni Subašić, Ćorluka i Mandžukić. Pre debakla sa Španijom su pred svojim navijačima savladali Portugal rezultatom 1:0. Međutim, sada će zbog kazne UEFE biti lišeni podrške sa tribina. Selektor Dalić zbog povrede neće moći da računa na Kalinića, Vrsaljka, Barišića i Brozovića koji ima sjajnu sezonu u Interu.

Engleska: Dolaskom Sautgejta ova reprezentacija se preporodila!

Kada je selekciju Engleske preuzeo Sautgejt uglavnom je po ostrvskim medijima vladala velika doza nezadovoljstva, jer su tamošnji mediji bili mišljenja da postoji mnogo boljih stručnjaka od njega. Ipak, sada već slobodno možemo da kažemo odlični strateg ih je sve demantovao na Svetskom prvenstvu u Rusiji. Englezi su na ovogodišnjem Mundijalu nakon poraza od Hrvatske u polufinalu i u utakmici za treće mesto izgubili od Belgije, da bi onda i na startu Lige nacija na svom terenu poraženi rezultatom 2:1 od Španije. Upravo zbog toga su sada pod određenim pritiskom pred gostovanje Hrvatima, ali su i sami svesni da veoma teško mogu doći do prvog mesta u ovoj grupi, zbog čega je selektor Sautgejt odlučio da pozove nekoliko debitanata.
Inače, Englezi su nakon poraza od Španije odigrali i prijateljski meč sa Švajcarskom i pogotkom Raforda u meču koji je igran u Lesteru slavili rezultatom 1:0, uz napomenu da su igrali sa kombinovanom postavom. No, sada protiv Hrvatske očekujemo puno jači sastav Gordog Albiona, bez obzira što im zbog povreda fale defanzivci Šou i Tarkovski kao i veznjaci Ali, Okslejd Čemberlen, Lalana i Loftus Čik kao i sjajni napadač Lingard.

Naš predlog

Biće ovo jedan poprilično uzbudljiv meč pošto se sastaju dva polufinalista sa ovogodišnjeg Mundijala u Rusiji, ili ako više volite, druga i četvrta reprezentacija na svetu.
Poprilično smo ubeđeni da će na ovom meču biti dosta golova pa vam preporučujemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa odličnom kvotom 2.33.
Takođe, selekcija Hrvatske želi pred svojim navijačima da se iskupi za onu katastrofu u duelu sa Španijom kada je ovaj tim poražen sa čak 6:0 pa vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.60.
Nekako najrealniji par kada je meč ove dve sjajne selekcije u pitanju je GG koji kladionica Meridianbet plaća sa solidnom kvotom 1.99.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.