Mornar i Partizan će morati da zaborave pobede u Evrokupu, jer ih sada očekuje okršaj u okviru ABA lige

aba liga

Mornar i Partizan se sastaju u okviru trećeg kola ABA lige u Baru i obe ekipe u ovaj meč ulaze posle bitnih pobeda u Evrokupu. Jako turbulentan početak za Barane, dva poraza na startu sezone u regionalnoj ligi, pa je ovaj meč itekako bitan. 

Mornar: Na domaćem parketu protiv Partizana uvek pružaju iznad svojih mogućnosti.

Posle jako dobre prošle sezone i plasmana u četiri najbolje ekipe u regionu, Mornar ovu takmičarsku godinu nije počeo kako treba. Okosnica tima je sačuvana, Luković, Mićović i Vranjes, ali deluje da klub nije “pogodio” sa strancima. Pobeda protiv Torina u okviru Evrokupa na gostujućem parketu pokazala je da ova ekipa ima itekako potencijala, Rebić je svojim dolaskom popunio neke nedostatke u organizaciji napada, ali se i dalje igra mnogo oslanja na šut za tri poena, što u modernoj košarci može da bude izuzetno promenljiva kategorija. Mornar uvek igra na koš više i takav stil igre na domaćem parketu im je često donosio željeni rezultat.

Partizan NIS: Partizan polako ulazi u formu, a pobede im samo još više ulivaju samopouzdanje.

Nenad Čanak može da bude itekako zadovolajn početkom sezone svojih izabanika. Dve pobede na startu ABA lige i veoma važna pobeda protiv Zenita u okviru Evrokupa. Bez mnogo slavlja i euforije, ekipu Partizana sada očekuje jedno od najtežih gostovanja u ligi. To kažemo prvenstveno zbog istorijata crno belih u Baru. Zagorac već sada igra onako kako se to od njega i očekuje, Pejdž polako ulazi u ritam, kao i igrači koji zbog povreda nisu mogli da 100% budu u formi. U ovom trenutku, Partizan je ekipa koja igra u naletu, sa veoma dobrim procentima šuta i to je nešto što ćemo gledati i ovaj vikend.

Naš predlog:

Obe ekipe će ovaj meč odigrati u brzom ritmu, jer su po strukturi takve da igrači jednostavno vole brži tempo. U takvom odnosu snaga i računajući trenutnu formu u kojoj se nalaze oba tima, naš predlog je da će Partizan slaviti na ovom meču, a Meridian za pobedu gostiju daje kvotu 1.67. Dobra kvota za pobedu crno belih i mi je moramo iskoristiti.

Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.