“Kraljevi” dolaze u grad mode! Koliko može Armani protiv aktuelnih šampiona?

U okviru drugog kola Evrolige Real iz Madrida gostuje ekipi Armanija iz Milana. Obe ekipe dočekuju ovaj meč posle uvodnog trijumfa i možemo slobodno reći da se nalaze u odličnoj formi. Ovaj meč je poneo epitet derbija druge runde. U prelepom ambijentu dvorane “MEDIOLANUM FORUM” u sredu od 20:45h gledaćemo ovaj meč posle koga će jedna ekipa ostati neporažena. 

Armani Milano: Ambicije su porasle sa dovođenjem vrhunskih pojačanja.

Naime, Armani se nije “šalio” u ovom prelaznom roku. Dovedeni su igrači koji imaju bogato iskustvo igranja velikih utakmica i sada ovaj tim ima potpuno drugu dimenziju. Majk Džejms i Nemanja Nedović su dva glavna imena kada su novajlije u pitanju, ali ne treba zaboraviti Amadea Delavalea, kao ni Džefa Bruksa koji su ovog leta postali “manekeni”. Pjaniđani je već sada postavio ekipu kako bi trebalo da izgleda tokom ove sezone. Glavni igrači uzimaju najviše minuta i svako zna svoj zadatak i svoju ulogu. Posle uvodne pobede protiv Budućnosti ovaj tim ima priliku da na svom parketu pobedi aktuelnog šampiona Evrope.

Real Madrid: Tim se nije bitnije menjao i ciljevi su ostali isti.

Posle odlaska Luke Dončića koji je obeležio ne samo Realovu sezonu, već i celokupnu evropsku košarkašku scenu, svi su mislili da će Real teško uspeti da nadoknadi njegov izostanak. Međutim, veliki klubovi ne dozvoljavaju da zavise samo od jednog igrača, što je Pablo Laso i dokazao na samom početku ove sezone. Real je lako izašao na kraj sa svim protivnicima i na taj način je napravio dobar uvod u sezonu koja dolazi. Klemen Prepelič je novi igrač, ali najveće pojačanje madriđanima je 100% oporavak i povartak Ljulja, kao i Kuzmića. čijim je povratkom unutrašnja linija Reala dobila još veći snagu.

Naš predlog:

Mi smo dugo analizirali ovaj par i ustanovili smo da iz svih ustanovljenih činjenica, možemo da pokušamo sa pobedom domaćina. Kvotu da Armani pobedi našli smo na 2.67 koliko Meridian nudi za KECA! Smatramo da domaćin ovde može do iznenađenja i stojimo pri svom mišljenju. Svakako ćemo uživati na ovom meču, ali i navijati za 1.

Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.