Tip dana: Saragosa – Kadiz: Duel dva tima od kojih smo očekivali mnogo više ove sezone!

Danas je na programu treća runda španskog Kupa, a zanimljivo je da se još uvek u ovo takmičenje nisu uključili prvoligaši. Kao jedan od najzanimljivijih susreta za vas smo izdvojili meč između domaće Saragose i gostujućeg Kadiza.
Meč je na programu u 21 čas.

Saragosa: Od ovog tima smo očekivali bolje partije!

Iako su pre sezone iz uprave Saragose najavljivali da će učiniti sve da se naredne godine nađu u La Ligi, za sada im ne ide onako kako su planirali. Ova ekipa je odlično startovala pošto u prva četiri kola nije znala za poraz, međutim sada već pet kola ne znaju za pobedu. Zanimljivo je da su poslednji put slavili baš u Kupu kada su bili bolji od Deportiva iz La Korunje a od tada su doživeli tri poraza u prvenstvu i dva remija, pa je opšti utisak da im je forma u silaznoj putanji i da će vrlo teško do zacrtanog cilja, iako je Segunda izuzetno dugo prvenstvo.
Međutim, osim što je ekipa Saragose u poslednjih pet prvenstvenih mečeva uspeli da osvoji samo dva boda, moramo dodati i to da su ostali bez nekoliko važnih fudbalera koji su se povredili. Najviše će se to odsustvo osetiti u napadu, pošto je od ranije povređen Gual, a sada su mu se na tom spisku pridružili i Vazkez i Pombo, pa je trener domaćina na velikim mukama kada je sastav u pitanju.

Kadiz: Najveće razočarenje dosadašnjeg dela Segunde!

Kadiz je možda i najveće razočarenje dosadašnjeg dela sezone, jer su u okviru Segunde ostvarili tek jedan trijumf. Zanimljivo je da su pobedili u prvom kolu Almeriju na svom terenu sa 1:0, a nakon toga su nanizali neveovatnih osam mečeva bez pobede?! Nismo tu uračunali Kup i pobedu nad ekipom Tenerifa i to u gostima sa 2:1. Od ovih osam utakmica u kojima nisu slavili, četiri puta je bilo nerešeno i svaki put identičnim rezultatom 1:1.
Prva tri poraza su fudbaleri Kadiza doživeli bez postignutog gola, a proteklog vikenda su protiv Ekstremadure dali gol, međutim, izgubili su 2:1. Inače, ekipa Kadiza je jedna od najneefikasnijih timova u ligi, ali to preterano i ne čudi jer ni u jednom meču nisu postigli više od jednog gola što je zaista poražavajuće za ekipu koja je ove godine u Segundi imala velike ambicije. Međutim, u Kupu su uspeli da daju dva gola, i taj drugi je bio gol za pobedu u poslednjim sekundama meča posle kog su došli do plasmana u treće kolo. Nemojte se iznenaditi ako trener Kadiza bude odmarao svoje najbolje igrače u ovom meču, jer im je prioritet takmičenje u Segundi gde im za sada ne ide dobro.

Naš predlog

I jedna i druga ekipa ne igraju onako kako su očekivale ove sezone. Međutim, domaća ekipa želi da što dalje dogura u Kup takmičenju, dok Kadiz ima samo jedan cilj, a to je da ove sezone opstane u Segundi pošto do sada imaju samo jednu pobedu. Trener ove ekipe je najavio da će njegova ekipa igrati sa kombinovanim sastavom, pa je ekipa Saragose veliki favorit kada je ovaj meč u pitanju.
Predlažemo vam da ovde odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnim kvotom 2.15. Takođe, očekujemo da će domaćin krenuti silovito od prvog minuta pa vam predlažemo da keca pojačate sa igrom 1/1 koju kladionica Meridianbet plaća sa još boljom kvotom 3.40.
Za kraj, ostavili smo za vas još jednu sjajnu kvotu. Pošto Saragosa želi da konačno malo probije led i ostvari neku ubedljiviju pobedu a gost će nastupiti sa kombinovanim timom, mogao bi ovo biti meč sa puno golova pa vam preporučujemo da na ovom meču odigrate igru 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fenomenalnom kvotom 2.46.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.