Tiket dana (sreda, 17.10.2018)

tiket dana

Nekada je sreda važila za sportski dan. Stariji se verovatno sećaju i emisije sa nazivom “Sportska sreda”, ali ova danas ne može da dobije takav epitet. Završena je druga reprezentativna pauza za Ligu nacija, a fudbalska prvestva se nastavljaju tek u sredu. Do tada, pokušavaćemo da sklopimo neki tiket od onoga što je ponuđeno.

Napredak – Metalac – 1 @ 1.51 u Meridianbet

U utakmici prvog kola Kupa Srbije Napredak u Kruševcu dočekuje Metalac iz Gornjeg Milanovca. utakmica je trebala da se odigra kada i sve ostale u Kupu, ali je slobodan termin iskorišćen za odigravanje zaostalog prvenstvenog duela Napredak – Crvena zvezda. Kruševljani imaju ambicije u ovom takmičenju i ne bi trebalo da imaju velikih problema sa članom Prve lige Srbije iz Gornjeeg Milanovca. Metalcu je prevashodni cilj da se vrati u elitu, ali ni ove sezone to neće biti jednostavno. Ipak, u poslednjih šest utakmica upisali su četiri pobede i dva remija i došli do petog mesta, mada im drugoplasirani tim beži čak devet bodova. Napredak je u prethodnom kolu Super lige pobedio Vojvodinu u Novom Sadu, pa očekujemo trijumf “čarapana” i u ovom okršaju.

Kopar – Olimpija – 0-3 @ 1.68 u 1xbet

Šampion Olimpija gostuje kod drugoligaša Kopra u prvoj utakmici slovenačkog Kupa. S obzirom da se igra i revanš, ne očekujemo prevelik broj golova, mada pobeda gostiju ne bi trebalo da izstane. Olimpija je trenutno na drugom mestu u prvenstvu, zaostaje za Mariborom pet bodova, pa će do zimske pauze pokušati da sustigne tu prednost. Smatramo da će u Kopru odigrati koliko bude bilo potrebno, a da golova neće biti više od tri.

Rišar Gaske – Jirži Veseli – 1 @ 1.24 u 1oBet

U drugom kolu turnira u belgijskom Antverpenu francuski teniser Rišar Gaske, koji je postavljen za 4. nosioca, favorit je u meču sa Čehom Jiržijem Veselim. Gaske je bio slobodan u prvom kolu, dok je Čeh bio bolji od Španca Munara. Francuz je dobro igrao u Aziji, u Tokiju je pobedio Kirjosa i Andersona, pre nego što ga je izbacio Nišikori, dok je u Šangaju, posle trijumfa nad Majerom, poklekao protiv Del Potra. Veseli nije vezao dva trijumfa na ATP turnirma još od Vimbldona kada je igrao odlično i prošao tri kola, posle Londona je u očiglednom padu forme, pa predviđamo pobedu Gaskea.

Ukupna kvota na tiketu za sredu sa dve fudbalske utakmice i jednim teniskim mečom u kladionici 1xbet iznosi 3.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.