Tip dana: Ajntraht Frankfurt – Fortuna Dizeldorf: Hoće li domaćin nastaviti sa sjajnom serijom?

Nakon reprezentativne pauze nastavljaju se prvenstva širom Evrope, pa je ovog vikenda na programu i osmo kolo nemačke Bundeslige, a prvi meč u okviru tog kola je susret između Ajntrahta iz Frankfurta i Fortune iz Dizeldorfa. Ekipe ovaj meč dočekuju u različitom raspoloženju, pošto je ekipa iz Frankfurta u sjajnoj seriji, dok ekipi Fortune nikako ne ide.
Meč je na programu od 20 časova i 30 minuta.

Ajntraht Frankfurt: Nakon nešto lošijeg starta, usledile su sjajne partije!

Ekipa iz Franfurta je prošle sezone bila pravi hit prvenstva, a šlag na tortu je došao nakon osvajanja Kupa pošto su u finalu deklasirali favorizovanu ekipu Bajerna iz Minhena. Na startu ovog šampionata su usledile nešto lošije partije, ali kako vreme odmiče ova ekipa pruža sve bolje igre.
Najbolje partije od početka ove sezone je Ajntrah pružao upravo pre prvenstvene pauze. Zaređali su tri pobede, od čega jednu u Ligi Evrope i to protiv Lacija, sa više nego ubedljivih 4:1. Treba dodati da je ova ekipa slavila i u prvom kolu na teškom gostovanju Marseju, koju je ruku na srce dočekao tim iz Frankfurta pred praznim tribinama. Jasno je da su u ovom takmičenju jako blizu plasmana u nokaut fazu pa se sada u potpunosti mogu posvetiti Bundesligi gde im takođe ide sve bolje. Sve su bliži pozicijama koje naredne sezone vode u Evropu, nakon skromnog starta, pošto su u prvih pet kola zabeležili samo jednu pobedu. Za ove sjajne partije ekipe Ajntrahta najzaslužni su Luka Jović i Ante Rebić koji je u poslednjem kolu isključen, pa će svakako veliki hendikep po ekipu iz Franfurta biti neigranje možda i svog najboljeg fudbalera.

Fortuna Dizeldorf: Očajan start ekipe iz Dizeldorfa!

Za Fortunu je pauza dobro došla i sada se samo mogu nadati da su uspeli iskoristiti to vreme na najbolji mogući način da konsoliduju svoje redove. Ono što su pokazali u prvih sedam kola neće biti dovoljno da sačuvaju prvoligaški status, koji su inače prošle sezone izborili. Ekipa iz Dizeldorfa se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu i to sa samo tri osvojena boda, pošto su do sada pobedili samo Hofenhajm, i može se reći da je i to bilo jedno veliko iznenađenje obzirom da je Hofenhajm izuzetno kvalitetna ekipa. Nakon tog trijumfa su zabeležili i remi protiv Štutgarta a nakon toga čak tri vezana poraza. Ono što je izuzetno zanimljivo je da je ova ekipa do sada u gostima postigla samo jedan gol, ali su i pored toga uspeli da remiziraju dva puta što i nije tako loše.
Generalno, veliki problem Fortune iz Dizeldorfa je slaba efikasnost ili bolje rečeno neefikasnost, pošto su u prethodna četiri meča samo jednom uspeli da zatresu mrežu.

Naš predlog

Nakon nešto lošijeg starta, ekipa iz Frankfurta je počela da beleži sjajne rezultate, kako u Bundesligi, tako i u Ligi Evrope gde su praktično prebrinuli sve brige oko plasmana u narednu rundu. Što se tiče novajlije u Bundesligi, ekipa Fortune iz Dizeldorfa igra izuzetno loše i neefikasno, pa ne čudi što se trenutno nalaze na pretposlednjem mestu na tabeli.
Predlažemo vam bez mnogo razmišljanja da na ovom meču odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.75. Takođe, pokušajte da pojačate ovog keca tako što ćete odigrati igru 1/1, jer se očekuje da Frankfurt rano otvori ekipu Fortune. Ovu igru kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.69.
Fudbaleri Ajntrahta igraju izuzetno efikasno u poslednje vreme, pa vam predlažemo da zbog toga na ovom meču pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.74.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.