Derbi dana: Barselona – Sevilja: Spektakl na Nou Kampu!

Ovog vikenda je na programu deveto kolo španske La Lige a ono nam donosi veliki derbi u kom se sastaju Barselona i Sevilja. Pre prvog meča ovog kola ove dve ekipe su bile prvoplasirane na tabeli, tačnije Sevilja je bila prva a Barsa druga, ali je u petak uveče Alaves u Vigu savladao Seltu i tako izbio na prvo mesto na tabeli.
Ovaj sjajan meč je na programu od 20 časova i 45 minuta.

Barselona: Ovi momci mogu i moraju mnogo bolje!

Fudbaleri Barselone su odlično startovali u šampionatu, i od prvog kola su istakli kandidaturu za odbranu trofeja, iako je timu sa Kamp Noa ove sezone ipak prioritet trofej u Ligi šampiona do koga dugo nisu došli. Niko nije mogao predvideti da će Barselona nakon četiri uvodne pobede pasti u krizu. Verovali ili ne, u prethodna četiri kola su Katalonci bez trijumfa, a to se ovom klubu baš i ne dešava tako često. U tom neslavnom nizu fudbaleri Barse su ruku na srce doživeli samo jedan poraz, ali potpuno neočekivani u gostima protiv Leganesa koji je u tom trenutku bio pretposlednji na tabeli. Taj meč je završen rezultatom 2:1, iako je Barselona vodila na poluvremenu i činilo se da će tim iz Katalonije do još jedne sigurne pobede. U preostala tri duela su remizirali, s tim da su dva puta remizirali na svom terenu, prvo protiv Đirone, a nakon toga je bod kući odneo i Atletik Bilbao.
U prošlom kolu pre je ova ekipa remizirala sa Valensijom, pa se može reći da im je reprezentativna pauza došla u pravi čas. Što se tiče Lige šampiona tu je ovaj tim maksimalan, i kao što smo već pomenuli to i jeste Barsin fokus u ovoj sezoni.
Dobra stvar je povratak Luisa Suareza u ekipu, dok trener Barse i dalje ne može da računa na dva povređena štopera, Vermalena i Umtitija.

Sevilja: Tim iz Andaluzije pruža fantastične partije!

Sevilja je za razliku od Barselone, svoje loše mečeve odigrala upravo u prva četiri kola, kada su samo jednom pobedili, a dva puta izgubili uz jedan remi. Tada su bili veoma daleko od vrha i nisu mogli ni sanjati da će veliki derbi na Nou Kampu dočekati kao lideri. Ipak, usledile su četiri vezane pobede, rivali su igrali loše i nakon trijumfa protiv Selte u prošlom kolu, tim iz Andaluzije je potpuno neočekivano izbio na prvo mesto na tabeli.
U pomenutoj seriji, ekipa Sevilje je demolirala Real na svom stadionu sa 3:0 u meču u kom se nijednog trenutka pitanje pobednika nije postavljalo pošto je Sevilja pružila fantastičnu partiju. Ovaj tim je imao još nekoliko ubedljivih pobeda, i po broju postignutih golova se nalaze na drugom mestu, odmah iza večerašnjeg protivnika Barse koja je postigla gol više.
U sjajni niz pobeda se ipak ubacio jedan poraz i to u Ligi Evrope na teškom i dalekom gostovanju Krasnodaru, ali u tom takmičenju i te kako ima vremena za ispraviti to. Trener Sevilje ima problema sa povredama, pre svih igrača iz zadnje linije Merčada i Eskudera, kao i veznjaka Gonalona, ali svakako da raduje sjajna forma napadača Andre Silve i Ben Jedera.

Naš predlog

Fudbaleri Barselone su u velikoj krizi rezultata, i već četiri meča ne znaju za pobedu. Ipak, ukoliko žele da se vrate na prvo mesto na tabeli moraju da pobede Sevilju koja ove sezone igra fantastično. Nakon nešto lošijeg starta, Sevilja je vezala četiri pobede, u koje ubrajamo i ubedljiv trijumf nad Realom kada je tim iz Andaluzije bio bolji rezultatom 3:0.
Prednost u ovom meču smo ipak dali fudbalerima Barselone, ali očekujemo da će i Sevilja imati šta da kaže, pa vam preporučujemo da pokušate sa igrom 1&GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.97.
Ovo bi mogao da bude meč sa dosta golova, pa vam toplo preporučujemo da ovde pokušate sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.64.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.