Derbi dana: Inter-Milan: Đuzepe Meaca je rasprodata!

U nedelju uveče nas u okviru devetog kola italijanske Serie A očekuje i veliki gradski derbi između Intera i Milana, i to u situaciji kada se obe ekipe nalaze u sjajnoj formi. Doduše, treći Inter bolje kotira na tabeli i pred ovaj meč ima i četiri boda više od desetoplasiranog Milana, dok još treba dodati da je prošle sezone u prvenstvu više uspeha imao Inter, koji je protiv Milana upisao pobedu i remi, ali su zato “rosoneri” bili bolji u italijanskom Kupu.

Inter: Četa Lučana Spaletija pruža sve bolje partije!

Bez obzira na sve ovo što smo napisali u uvodu meča, svaki gradski derbi između Intera i Milana je priča za sebe, pa je sigurno da možemo očekivati pravi spektakl na rasprodatoj Đuzepe Meaci. Doduše, u taboru Intera su uvereni u novi trijumf nad gradskim rivalom, pogotovo jer se nalaze u sjajnoj seriji od šest pobeda. Inače, četiri su ostvarili u prvenstvu, a dve u Ligi šampiona, i to kod kuće nad odličnim Totenhemom, i u gostima protiv tvrde ekipe PSV-a.
Sa druge strane, nakon nešto lošijeg starta u prvenstvu ekipa Lučana Spaletija je zaigrala dosta bolje i sada su zaređali nekoliko pobeda. Sve je počelo od susreta sa Fiorentinom u kom se ruku na srce Inter dosta mučio, ali je nekako uspeo da pobedi u tom meču. Nakon toga je ova ekipa vezala trijumfe protiv Kaljarija, Sampdorije i SPAL-a, pa se “neroazuri” nalaze na sjajnom trećem mestu koje naredne sezone vodi u Ligu šampiona.
Međutim, njihov rival u borbi za drugo mesto Napoli je danas na gostovanju pobedio ekipu Udinezea, pa sada beži ekipi Intera čak pet bodova.
Trener Lučano Spaleti za ovaj meč ne može da računa na Vrsaljka, a vrlo je moguće da ni veznjak Vesino neće biti dovoljno spreman za ovaj duel.

Milan: Stvari idu na bolje!

Baš kao i njihov gradski rival Inter, i ekipa Milana je znatno podigla formu u poslednje vreme pa oni tako ovaj nedeljni derbi dočekuju nakon tri vezane pobede, ali i nakon serije od čak osam utakmica bez poraza. Doduše, u tom periodu su imali i tri vezana remija u Seriji A, ali su u zadnja dva kola došli do uverljivih pobeda nad Sasuolom i Kjevom, tako da uz jednu utakmicu manje trenutno imaju samo tri boda zaostatka za pozicijama koje vode u Ligu šampiona, što je i primarni cilj ove ekipe za ovu sezonu.
Što se tiče njihovih nastupa u Ligi Evrope i tu im zasad ide veoma dobro, jer su slavili u gostima kod luksemburškog Didelandža i na svom terenu protiv grčkog Olimpijakosa, što znači da su na najboljem mogućem putu da izbore plasman u nokaut fazu. Inače, posebno moramo istaći i podatak da je Milan u svih devet ovosezonskih nastupa uspevao postići pogodak.
Trener Đenaro Gatuzo za ovaj meč neće moći da računa na defanzivce Kontija i Strinića, kao i na Montoliva, ali se sve više priča da Gatuzo i ne računa ozbiljno na ovog fudbalera.

Naš predlog

I jedna i druga ekipa su u naletu forme. I Inter i Milan pružaju odlične partije u prvenstvu, a na to su se nadovezale i dobre partije u Evropi, pošto Inter ima maksimalan učinak u Ligi šampiona iako se nalazi u dosta teškoj grupi, dok Milan ima maksimalan učinak u Ligi Evrope.
Odlučili smo se da ne prognoziramo konačan ishod na ovom meču, ali ćemo se zato fokusirati na golove, pa vam predlažemo da na ovom meču odigrate GG koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.72.
Takođe, preporučujemo vam da pokušate i sa igrom 3+ koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.88.
Možda i najbolja igra kada je ovaj meč u pitanju ali ujedno i najhrabrija je I2+&4+ koji kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 4.55.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.