Tip dana: Hofenhajm – Lion: “Lavove” krote u Sinshajmu

Utakmica koja može da presudi u konačnom poretku Grupe F je duel Hofenhajma i Liona. Znalo se još kada su kuglice na žrebu u istoj grupi spojile ove dve ekipe, Mančester Siti i Šahtjor, da će biti neizvesno, ali da će posle dva odigrana kola biti još više nepoznanica, nego na početku, to nismo pretpostavljali.

Hofenhajm: Tri uzastopna poraza na domaćem terenu upozoravaju!

Najmlađi trener u istoriji u Bundesligi, Julijan Nagelsman pravi velike stvari sa timom Hofenhajma. Prošle sezone nisu uspeli da se preko kvalifikacija dokopaju Lige šampiona, ali su ove godine uspeli u tome. Počeli su odlično, igrali su hrabro u Ukrajini i osvojili važan bod. Početak protiv Mančester Sitija u njihovom Sinshajmu, bio je iz snova, poveli su u prvom minutu, ali nisu uspeli da osvije barem bod. “građani” su stigli do trijumfa golom Davida Silve u finišu meča. Za to vreme, u domaćem prvenstvu, Hofenhajm je vezao dva poraza, oba na domaćem terenu, od Lajpciga i Ajntrahta, pa je usledio pad na tabeli. Zaustavili su ga trijumfom u Nirnbergu prošle subote, pa izgleda da im je prijala pauza u prvenstvu zbog obaveza reprezentacije. Posle tri uzastopna poraza na svom stadionu, sigurno nije lako istrčati pred navijače u ovako važnom meču. Ipak, sigurni smo u vernost domaćih navijača, koji će im sve oprostiti ukoliko utakmicu protiv “lavova” iz Francuske završe pobedom.

Lion: Ako je mogao da padne Siti na Etihadu, može i Hofenhajm u Nemačkoj

Sigurno kladioce ne treba da podsećamo na trijumf Liona protiv Mančester Sitija u gostima, jer verujemo da su ga dobro zapamtili, a da su korpe za smeće u kladionicama, te večeri, bile prepune. Bilo pa prošlo, mora se dalje. Lion je napravio ogroman korak ka drugoj fazi pobedom na Ostrvu, ali nije uspeo da je overi na svom terenu protiv Šahtjora. šta više, spašavao je jedan bod. Istina, taj meč je igran bez prisustva publike, zbog kazne koju je imao domaći tim, ali su se Francuzi nadali da mogu do trijumfa koji bi ih doveo nadomak cilja, plasmana u nokaut fazu. Što se domaćeg prvenstva tiče, bilo je kikseva, kao onaj na Žerlanu protiv Nice, ali i depresirajućegporaza na Parku Prinčeva od čak 5:0, kada im je Kilijan Mbape dao četiri gola za 13 minuta. U petak su bili sigurni protiv novajlije Nima i slavili su sa 2:0, golovima Dembelea i Depaja, pa su se probili na 5. mesto Lige 1 sa 17 bodova, ali sa ogromnim zaostatkom za vodećim Pari Sen Žermenom od 13 bodova, ali Parižani ionako igraju ligu za sebe.

Naš predlog:

Ovo je okršaj dve ekipe koje uvek igraju na gol više. Kada je tako, jedino što možemo da vam predložimo je igra na veliki broj golova, ali i to da će se tresti obe mreže. Što se favorita tiče, kladionice su prednost dale domaćinu. U kladionici 10Bet kvota na pobedu Hofenhajma iznosi 2.30, remi je 3.75, a trijumf Liona 2.95. Za naš predlog, GG kvota je 1.50, a ko veruje u veći broj pogodaka može da pokuša sa 4+, u 10Bet ga očekuje koeficijent 2.30.Registruj se na 10Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.