Derbi dana: Mančester Junajted – Juventus: Veliki derbi u trećem kolu Lige šampiona!

Ove nedelje je na programu treće kolo Lige šampiona, a najzanimljivi meč igra se na Old Trafordu, gde domaći Mančester Junated dočekuje gostujuću ekipu Juventusa. Dve ekipe za sada imaju poprilično različite sezone, pošto Mančester Junajtedu nikako ne ide, dok su fudbaleri Juventusa sve do prošlog kola imali maksimalan učinak u svim takmičenjima, da bi im Đenova u nedelju isčupala bod na svom stadionu.
Meč je na programu od 21 čas.

Mančester Junajted: “Crveni đavoli” ne liče na sebe ove sezone!

Niko nije očekivao da će se tim iz Mančestera ovoliko mučiti ove sezone, jer je očigledno da ova ekipa i kada dođe do pobede to uglavnom uradi na izuzetno težak način. Što se tiče Lige šampiona, tu im još i ne ide loše pošto se posle dva odigrana kola nalaze na drugom mestu odmah iza protivnika Juventusa, koji se nalazi na prvom mestu sa maksimalnim učinkom.
Međutim, kada je u pitanju Premijer liga tu ova ekipa nikako ne može da odigra onako kako se od njih očekuje i da veže nekoliko dobrih rezultata. U poslednjem kolu je tim Žozea Murinja pružio dostojan otpor na gostovanju Čelsiju, ali su primili gol u dubokoj nadoknadi i nakon vođstva od 2:1, mogli su samo da se zadovolje sa jednim bodom, mada i to nije tako loše kada je ovaj klub u pitanju pošto im nikako ne ide ove sezone i trenutno se nalaze tek na desetom mestu na tabeli Premijer lige.
Treba napomenuti da trener Žoze Murinjo za ovaj meč neće moći da računa na Roha, Felainija ali i na napadače Rašforda i Lingarda.

Juventus: Fantastična sezona za izabranike Masimilijana Alegrija!

Za razliku od Mančester Junajteda koji se trenutno nalazi tek u sredini tabele u engleskoj Premijer ligi, ekipa Juventusa je i ove sezone od samog starta zasela na lidersku poziciju u italijanskoj Seriji A te su na najboljem putu da dođu i do svog osmog uzastopnog Skudeta. Doduše, nakon osam uzastopnih pobeda proteklog vikenda su upisali i prvi remi u ovoj prvenstvenoj sezoni, odigravši kod kuće 1:1 protiv Genoe, ali i pored toga imaju čak četiri boda više od prvog pratioca Napolija.
Sa druge strane, “bjankoneri” su i u prva dva kola Lige šampiona opravdali ulogu favorita te slavili prvo rezultatom 2:0 u gostima kod Valensije, a onda i kod kuće ubedljivim rezultatom 3:0 nad Jang Bojsom uz napomenu da je Paulo Dibala postigao sva tri gola u tom meču i tako na najbolji mogući način iskoristio neigranje Kristijana Ronalda koji je suspendovan zbog dešavanja na meču između Valensije i Juventusa koji je odigran u prvom kolu. Ono što je loša stvar za ekipu Mančestera je što se Kristijano Ronaldo baš u meču protiv svog bivšeg kluba vraća na teren i sigurno je da će biti prepun pomešanih osećanja na tom meču. Trener Masimilijano Alegri jedino neće moći da računa na povređenog Kediru ali je evidentno da će ovog fudbalera imati ko da zameni jer “stara dama” iz Torina ima izuzetno veliki broj kvalitetnih fudbalera na raspolaganju.

Naš predlog

Za razliku od prethodnih tekstova kada smo vam pričali da je baš ovo kolo to kada će Junajted proigrati i kada će krenuti sa boljim rezultatima, ovoga puta ćemo malo okrenuti ploču. Fudbaleri Žozea Murinja se muče ove sezone, i to je jasno svakom iole boljem poznavaocu fudbala. Što se tiče Juventusa, ova ekipa je do prošlog kola imala maksimalan učinak u prvenstvu i u Ligi šampiona ali onda je usledio šokantan remi na svom terenu protiv ekipe Đenove. Međutim, to ne bi trebalo da ostavi prevelikog traga po ovu ekipu, koja u prvenstvu ima već solidnu bodovnu zalihu u odnosu na drugoplasirani Napoli.
Zbog toga vam hrabro predlažemo da na ovom meču odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.45. Takođe, i fudbaleri Mančester Junajteda koji nisu na svom nivou ove sezone imaju šta da kažu, pa vam predlažemo da pokušate sa igrom GG, koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.90.
I za kraj, na ovom meču bi i jedna i druga ekipa trebale da idu na pobedu pa vam zbog toga predlažemo da pokušate sa golovima kojih bi i te kako trebalo da bude na ovom meču pa vam zbog toga preporučujemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.10.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.