Tip dana: Milan – Betis: Čije će prvenstvene rane biti dodatno posoljene?

Jedna od najzanimljivijih utakmica trećeg kola grupne faze Lige Evrope igraće se na San Siru, na kome domaći Milan dočekuje Betis iz Sevilje. Obe ekipe doživele su bolne poraze u prethodnom kolu domaćih prvenstava, pa je pitanje koliko su uspeli da se oporave od toga, Milan je imao više vremena, ali je njihov neuspeh izazvao veće traume.

Milan: Ikardi naneo tešku ranu “roso-nerima”, ona neće lako zarasti

Posle osam vezanih utakmica bez poraza, u svim takmičenjama, Milan je izgubio, po njih u najgorem mogućem trenutku, u “derbiju dela Madonina” od gradskog rivala Intera. Da zlo bude gore, poraz je stigao duboko u sudijskoj nadoknadi, kada je Mauro Ikardi iskoristio grešku golmana Donarume i glavom sproveo centaršut u nebranjenu mrežu Milana. Pre te utakmice, Milan je vezao tri pobede, dve u prvenstvu i jednu u Ligi Evrope protiv Olimpijakosa. Zbog svega toga, razočaranje u crno-crvenom delu Milana je još veće, pa će morati da sačekaju na revanš i eventuanu osvetu Interu do proleća. Pored svega, Inter igra u Ligi šampiona, a Milan mora da se zadovolji nastupom u slabijem evropskom takmičenju. Bilo kako bilo, Milan je dobro startovao u grupnoj fazi, pobedivši u prve dve utakmice. U Luksemburgu je bilo mnogo teže nego što se očekivalo, a trijumf nad Didelanžom stigao je golom Gonzala Iguaina. Pirejci su vodili na San Siru posle prvih 45 minuta, ali je Milan u drugom poluvremenu sa tri gola, od toga dva Kutronea, i jednog Iguaina, upisao novu pobedu. Ukoliko slave i u trećem meču u grupi, jednom nogom biće u nokaut fazi i moći će da se posvete Seriji A, gde su tek na 12. mestu, istina sa mečom manje odigranim.

Betis: Nikada tim iz Sevilje nije imao ovako čvrst bedem ispred gola, ali šta je s napadom!?

“Zeleni” iz Sevilje odigrali su 11 zvaničnih utakmica od starta sezone, a čak osam su završili u intervalu 0-1 gola. Tako malo golova na utakmicama Betisa sve je šokiralo, pogotovo što su prošle sezone na njihovim mečevima često priređivane goleade. Izgleda se se trener Kike Setijen odlučio na drugačiju taktiku, i to se u početku isplatilo. U prvih deset utakmica Betis je poražen samo jednom, i to u prvoj od Levante na svom Benito Viljamarinu, a onda devet utakmica nije osetio gorčinu poraza. Tu sjajnu seriju prekinuli su na Vanda Metropolitanu porazom, naravno minimalnim, od Atletiko Madrida. To nije bio kiks, sam po sebi, ali poraz od novajlije Valjadolida u ponedeljak, svakako jeste. I na tom meču je odlučio jedan gol, a viđen je u mreži Betisa. Što se tiče Evrope, Betis je dobro otvorio grupnu fazu. Osvojio je bod u Pireju, igrajući 0:0 sa Olimpijakosom, a onda je u sevilji savladao Didelanž sa 3:0, mada nije bilo lako kako rezultat govori, pošto je posle 45 minuta bilo 0:0. Verujemo da bi svi u taboru španskog kluba bili zadovoljni sa tri boda iz dve utakmice sa Milanom, pa u tom svetlu i treba gledati na ovaj okršaj.

Naš predlog:

Ni jedni ni drugi nisu u golgeterskoj formi ove sezone, ali se čini da je odbrana Btisa čvršća. Kladionice smatraju da je Milan favorit i daju mu prednost. U kladionici 1xbet kvota na pobedu domaćina je 1.90, remi 3.80, a trijumf Betisa 4.28. Ne želimo da se upuštamo u prognoze ko će dobiti meč, pa zato predlažemo igru na golove, i to malo golova 0-2. U kladionici 1xbet vas očekuje koeficijent 1.89. Možete pokušati i sa neršenim ishodom na poluvremenu, kvota je 1.95.Registruj se na 1XBet

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.