Derbi dana: Marsej – Lacio: Domaća ekipa bez prava na kiks, ali protivnik je ozbiljan!

U četvrtak je na programu treće kolo u Ligi Evrope, a kao najatraktivniji duel za vas smo izdvojili meč između Marseja i Lacija. Biće ovo duel dve ekipe koje se trenutno nalaze na četvrtom mestu u svojim nacionalnim šampionatima.
Susret je na programu u 21 čas.

Marsej: Ovi momci moraju i mogu bolje!

Fudbaleri Marseja igraju promenljivo ove sezone. Što se tiče francuskog šampionata, ova ekipa se trenutno nalazi na četvrtom mestu koje naredne sezone vodi u Ligu Evrope, a svi dobro znamo da je glavna ambicija ove francuske ekipe povratak u Ligu šampiona. Međutim, opšti utisak je da ima još puno da se igra do kraja, a treba dodati i to da isti broj bodova na trećem mestu ima i Monpelje, dok drugoplasirana ekipa Lila ima samo tri boda više, pa je moguće da se ova ekipa ravnopravno uključi i u borbu za drugo mesto. U prošlom kolu je četa Rudija Garsije minimalnim rezultatom u gostima savladala neugodnu ekipu Nice, i to je bila druga vezana pobeda ove ekipe, pa se može reći da se ovaj tim nalazi u dobroj formi.
Međutim, što se tiče takmičenja u Ligi Evrope, tu Marseju nikako ne ide, pošto se posle dva odigrana kola nalaze na trećem mestu sa samo jednim osvojenim bodom i to u gostima protiv autsajdera u ovoj grupi, ekipe kiparskog Apolona. U prvom meču u grupi, Marsej je na svom terenu poražen od Frankfurta iako je u tom meču prvi došao do vođstva. Opšti utisak je da je ova ekipa mogla i morala da osvoji više bodova u prva dva kola, jer se trenutno nalaze u nezavidnoj situaciji gde praktično moraju da se “vade” protiv odličnog Lacija. Rudi Garsija u ovom meču neće moći da računa na Abdenura, Rolanda i Tovana.

Lacio: Stvari za sada idu po planu!

Kada je u pitanju rimska ekipa, može se reći da stvari za sada idu po planu. Što se tiče italijanskog prvenstva, fudbaleri Lacija se trenutno nalaze na četvrtoj poziciji koja naredne sezone vodi u Ligu šampiona, a to primarni cilj ovog kluba u ovoj sezoni. U prošlom kolu su Rimljani uz dosta muke došli do pobede na teškom gostovanju u Parmi, iako možda rezultat od 2:0 to i ne pokazuje na najbolji način. Na taj način, ali i pobedom protiv Fiorentine, su smirili svoje navijače koji su bili ogorčeni na svoje fudbalere posle poraza u gradskom derbiju od Rome, koji je završen rezultatom 3:1. Treba dodati i to da Inter i Napoli ne beže mnogo Laciju, pa treba očekivati da ova ekipa napadne i neku poziciju više na tabeli, iako bi i sa ovom na kraju sezone bili u potpunosti zadovoljni, jer im donosi toliko željenu Ligu šampiona.
Što se tiče takmičenja u Ligi Evrope tu ovaj tim ima polovičan učinak pošto su u prvom kolu bili bolji od kiparskog Apolona, dok su u drugom doživeli katastrofalan poraz na gostovanju u Frankfurtu kada je Ajntraht bio bolji i pobedio ubedljivim rezultatom 4:1. Možda su se u tom meču i najbolje mogle videti sve slabosti ove ekipe, ali ono što je najbitnije je da se ekipa na pravi način kroz pobede u prvenstvu izdigla iz te situacije. Trener Simone Inzagi za ovaj meč neće moći da računa Koreu, Durmisija i Bastu kog je Inzagi precrtao i neče računati na njega za dalji tok sezone.

Naš predlog

Fudbaleri Marseja više nemaju prava na kiks kada je u pitanju takmičenje u Ligi Evrope, pa treba očekivati da će dati sve od sebe i u ovom meču konačno odigrati dobro i zabeležiti prvu pobedu u drugom po kvalitetu evropskom takmičenju. Fudbaleri Lacija se trenutno nalaze u boljoj situaciji, ali mora priznati da je ova ekipa više fokusirana na domaće prvenstvo nego na takmičenje u Ligi Evrope. Zbog toga vam predlažemo da na ovom meču odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.25. Ipak, treba očekivati da će i ekipa Lacija imati šta da kaže na ovom meču pa vam preporučujemo da pokušate sa igrom 1x&GG koju kladionica Meridianbet plaća sa odličnom kvotom 2.21. Za kraj smo za vas izdvojili jednu poprilično hrabru igru sa odličnom kvotom. U pitanju je 1-1&3+ što kladionica Meridianbet plaća sa fenomenalnom kvotom 5.00!Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.