Pešić sa Barselonom ide u goste veoma neugodnoj ekipi Darušafake!

Evroliga

Barselona ide u goste Darušafaki u okviru četvrtog kola Evrolige. Biće ovo izuzetno interesantan duel u kojem će se sastati dva tima koja nisu najbolje otvorila sezonu. Veliki broj novih igrača i u jednom i u drugom sastavu. Polako to dolazi na svoje mesto, ali rezultati ne trpe, tako da se ekipe što pre moraju uigravati kako bi uhvatile priključak za vodećim timovima.

Darussafaka: Posle osvajanja Evrokupa i odlaska Blata, ništa više nije isto.

Ahmed Čaki je dobio jako težak zadatak, a to je da preuzme tim posle osvajanja velikog trofeja i plasmana u Evroligu. Uprava je dobro odradila posao, koliko su bili u mogućnosti. Ipak odlazak Vilbekina, Džonsona i pre svega Dejvida Blata napravio je tektonske poremećaje u turskom timu. Dovedeni su igrači na svakoj poziciji gde je to bilo potrebno, ali se vidi da tim i dalje ne igra kako bi trebalo. Odlična utakmica protiv CSKA u Moskvi je pokazala da će Dačka imati šta da pokaže u ovom takmičenju. Rej Makulum daje ritam u napadu, dok Peiners predstavlja najveću snagu u ofanzivi. Jednostavno, igra na šmek, igrač koji poseduje ogroman talenat i koji može da “reši” svakog protivnika 1 na 1. Dačka će ove sezone igrati brzu košarku sa velikim brojem ranih rešenja u napadu i biče to najveća razlika u odnosu na prošlu sezonu.

Barcelona: Da li je ovo sezona u kojoj Barsa vraća stari sjaj i da li je Pešić čovek koji im je nedostajao?

Barselona je i ovu sezonu otvorila loše. Veliki broj kvalitetnih košarkaša kod njih i dalje ne daje željene rezultate. Deluje da je tim pažljivo sastavljan, ali opet nešto tu ne štima. Dovedeni su provereni igrači koji poseduju ekstra kvalitet, ali činjenica je da se “traže” i dalje. Pobeda protiv Bajerna na domaćem parketu im je bilo preko potrebna zbog samopouzdanja i sada će delovati znatno bolje. Pobeđena je i Valensija na gostujućem parketu, gde je ovaj tim pokazao da zaista poseduje veliki potencijal i da je pravo pitanje kada će početi da pobeđuju u serijama. Ante Tomić igra u velikoj formi, Kuric takođe, Singlton se priključio, kao i Pangos. Čeka se i dalje Tomas Ertel da proigra kako zna, kako bi ovaj tim dobio puni sjaj.

Naš predlog:

Na ovom meču iz svega navedenog mi prognoziramo pobedu gostiju u hendikepu. Za hendikep 4.5 pobedu gostiju Meridian daje kvotu 1.86. Smatramo da je ovo vrlo izgledan tip i da će Barselona koja se konačno probudila da pobedi Darušafaku sa minimum 5 poena razlike.

Registruj se na Meridianbet

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.