Tip dana: Mančester Siti – Fulam: Koliko može tim Slaviše Jokanovića u ovom meču?

U jednom od najzanimljivijih susreta u okviru osmine finala Liga Kupa sastaju se domaći Mančester Siti i gostujući Fulam. Biće ovo duel dve ekipe koje su na različit način započele takmičenje u Premijer ligi pošto se Siti nalazi na prvom mestu, dok je povratnik u najveći rang Fulam trenutno na 18. mestu i po svemu sudeći im predstoji velika borba za opstanak.
Meč je na programu od 20 časova i 45 minuta.

Mančesteri Siti: Stvari za sada idu po planu!

Fudbaleri Mančester Sitija u ovom meču u Liga Kupu važe za apsolutnog favorita protiv gostiju iz Londona, iako će trener Gvardiola od svojih izabranika verovatno tražiti da se baš i ne troše previše, jer ih u nastavku sezone očekuju puno važniji nastupi u prvenstvu i u Ligi šampiona. Inače, kada smo kod ovog takmičenja, fudbaleri Mančester Sitija su u poslednja dva kola zabeležili gostujuće pobede nad Hofenhajmom i Šahtjorom, čime su barem donekle uspeli svojim navijačima da se iskupe za kiks na startu Lige šampiona kada su na svom terenu poraženi od francuskog Liona.
Što se tiče takmičenja u Premijer ligi, aktuelni engleski prvaci su proteklog vikenda došli do veoma vredne gostujuće pobede nad Totenhemom koju su ostvarili sa minimalnim rezultatom 1:0, tako da se i dalje nalaze na liderskoj poziciji na tabeli. Doduše, treba dodati da drugoplasirani Liverpul ima isti broj bodova, dok i trećeplasirani Čelsi zaostaje samo dva boda, što znači da kod „građana“ ne sme biti nimalo opuštanja ni u nastavku sezone. Dodajmo još da su zbog povreda i dalje van stroja golman Bravo, defanzivci Danilo i Mangala te veznjak Gindogan.

Fulam: Ova ekipa mora i može dosta bolje!

Za razliku od „građana“ iz Mančestera, koji ove sezone još uvek ne znaju za poraz u domaćim takmičenjima, ekipa Fulama se nakon povratka u elitni rang suočila sa puno problema pa tako u ovom trenutku zauzimaju tek osamnaesto mesto na tabeli. Naime, izabranici trenera Jokanovića su u prvih 10 kola osvojili samo pet bodova, dok i ovaj meč osmine finala Liga Kupa dočekuju nakon četiri vezana poraza u Premijer ligi, i ako ne zaigraju bolje u nastavku sezone, vrlo verovatno će se i vratiti u Čempionšip.
Sa druge strane, u Liga Kupu su u prethodne dve runde bili bolji od Eksetera i Milvola, tako da u njihovom taboru vjeruu da bi sada s jednim potpuno rasterećenim pristupom možda mogli nešto napraviti i u sredu uveče na Etihadu. No, njihov najveći problem je očajna igra u odbrani, obzirom da su ove sezone u 10 prvenstvenih nastupa primili čak 25 golova, po čemu su uverljivo najlošiji u ligi. Trenutno je van stroja jedino povređeni defanzivac Brajan.

Naš predlog

Domaćin je apsolutni favorit na ovom meču, ali treba očekivati da će Fulam želeti da se nadigrava sa protivnikom, pa ne treba očekivati njihov defanzivni pristup kada je ovaj meč u pitanju. Preporučujemo vam da pokušate sa golovima ovde, a po svemu sudeći će ih biti i te kako. Predlažemo vam da pokušate sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.67. Takođe, fudbaleri Fulama će uraditi sve da dođu do gola na ovom meču pa vam zbog toga preporučujemo da pokušate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa odličnom kvotom 2.16. Za kraj smo za vas ostavili jednu sve popularniju igru. U pitanju je igra I2+&4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa odličnom kvotom 2.27.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.