Derbi dana: Arsenal – Liverpul: Očekuje nas spektakularan meč!

Ovog vikenda je na programu 11. kolo engleske Premijer lige a najzanimljiviji meč u okviru ovog kola je susret između Arsenala i Liverpula. I jedna i druga ekipa igraju sjajno ove sezone u prilog čemu idu i činjenice da je Arsenal trenutno na četvrtom mestu na tabeli dok je Liverpul drugi. Prošle sezone na Emirejtsu su ove dve ekipe odigrale jedan spektakularan meč kada je rezultat bio 3:3.
Meč je na programu od 18 časova i 30 minuta.

Arsenal: Sjajna serija “tobdžija”!

Fudbaleri Arsenala igraju zaista sjajno ove sezone, u prilog čemu govori i odlična četvrta pozicija na tabeli Premijer lige koja naredne sezone vodi u Ligu šampiona što i jeste cilj ove ekipe. Međutim, ono što je najbitnije je da je ova ekipa u jednoj fantastičnoj seriji pošto imaju 13 mečeva bez poraza, preciznije, čak 12 pobeda i samo jedan remi što je zaista podatak za svaku pohvalu, ako uzmemo u obzir da se ovaj tim takmiči u verovatno i najjačoj ligi na svetu.
Serija pobeda Arsenala je prekinuta u prošlom kolu pošto su na gostovanju kod Kristal Palasa remizirali rezultatom 2:2, iako je opšti utisak da su bili izuzetno bolja ekipa u tom meču, ali je Luka Milivojević pogodio dva puta sa penala i to je bilo dovoljno za remi.
Ova ekipa se trenutno nalazi na četvrtom mestu i ima dva boda manje od trećeplasiranog Čelsija, ali i samo četiri boda manje od prvoplasiranih ekipa u prvenstvu – Liverpula i Mančester Sitija.
Čini se da Unaj Emeri radi zaista fantastičan posao na klupi Arsenala, a za ovaj meč neće moći da računa na Koščelnog, Monreala, Kolašinca i i Elnenija.

Liverpul: Stvari za sada idu po planu!

Gosti iz Liverpula ovo teško prvenstveno gostovanje kod Arsenala dočekuju nakon tri vezane pobede, s tim da su u tom periodu u Premijer ligi slavili u gostima kod Hadersfilda i na svom terenu nad ekipom Kardifa, dok su u Ligi šampiona igrali meč sa srpskim predstavnikom Crvenom zvedom, koju su na svom terenu deklasirali sa rezultatom 4:0. Na taj način su “redsi” i dalje zadržali dobre šanse da na kraju izbore i plasman u nokaut fazu tog takmičenja, jer nakon tri odigrana kola imaju šest osvojenih bodova, ali treba dodati i to da su pored Liverpula i Crvene zvezde u ovoj grupi još i PSŽ i italijanski Napoli, pa će biti zaista zanimljivo ko će dalje.
Inače, izabranici trenera Klopa su jedan od dva ovosezonska poraza doživeli upravo u Ligi šampiona, i to u gostima kod Napolija, dok im je drugi poraz naneo Čelsi u Liga Kupu, ali treba dodati i to da ova ekipa ne pridaje previše važnosti tom takmičenju. U prvenstvu su do sad remizirali jedino u mečevima sa Čelsijem i Mančester Sitijem, dok su u preostalih osam mečeva ostvarili isto toliko pobeda. Zbog toga se u ovom trenutku nalaze na odličnom drugom mestu, ali imaju isti broj bodova kao i prvoplasirani Mančester Siti.
Jirgen Klop za ovaj meče najverovatnije neće moći da računa na dvojicu veoma bitnih fudbalera a to su Henderson i Keita.

Naš predlog

Na prvi pogled ovo je jedan izuzetno težak meč za prognoziranje zbog činjenice da i jedna i druga ekipa igraju fantastično ove sezone. Fudbaleri Arsenala su u seriji od 13 mečeva bez poraza u svim takmičenjima, dok se Liverpul nalazi na sjajnom drugom mestu ali ima isti broj bodova kao i prvoplasirani Mančester Siti.
Savetujemo da na ovom meču pokušate isključivo sa golovima, a po svemu sudeći će ih na ovom meču biti i te kako. Zbog toga vam preporučujemo da ovde odigrate igru GG koju kladionica 10bet plaća sa kvotom 1.52.
Arsenal je u sjajnoj seriji rezultata, i čak 13 mečeva u svim takmičenjima ne znaju za poraz, pa bi trebalo da tu seriju nastave i na ovom meču, i zbog toga vam preporučujemo da ovde pokušate sa duplom šansom 1x koju kladionica 10bet plaća sa kvotom 1.90 koja je složićete se odlična.
Za kraj, savetujemo vam da na ovom meču probate sa igrom 4+ jer smo već pričali da nas ovde najverovatnije očekuje goleada. Ovu igru kladionica 10bet plaća sa kvotom 2.30.Registruj se na 10Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.