Tip dana: Udineze – Milan: Domaćin u nezgodnom trenutku dočekuje zahuktali Milan!

Ovog vikenda je na programu 11. kolo italijanske Serije A, a svakako da je najzanimljiviji duel u okviru nedeljnog programa meč koji se igra u Udinama a sastaju se domaći Udineze i gostujući Milan. Domaćin se nalazi u jednoj jako lošoj seriji rezultata, dok fudbaleri Milana igraju sve bolje i bolje u prilog čemu i ide četvrto mesto na tabeli koje naredne sezone vodi u Ligu šampiona.
Meč je na programu od 20 časova i 30 minuta.

Udineze: Loši dani za tim iz Udina!

Fudbaleri Udinezea igraju jako loše ove sezone i trenutno se nalaze na očajnom 16. mestu na tabeli sa samo devet osvojenih bodova. Ova ekipa je u jednoj poprilično lošoj seriji pošto čak pet meča ne znaju za pobedu, a u tom periodu su čak četiri puta bili poraženi dok su jednom remizirali. Taj remi se desio u prošlom kolu kada je ekipa Udineza na gostovanju kod Đenove odigrala 2:2. Utisak je da je tim iz Udina možda bio i bolja ekipa u tom meču ali su na kraju ipak morali da se zadovolje sa samo jednim osvojenim bodom koji će im svakako značiti u borbi za opstanak koja im skoro sigurno predstoji ove sezone.
Poslednju pobedu je ova ekipa ostvarila još na gostovanju protiv Kjeva kada je bilo 2:0, ali treba svakako dodati i to da Kjevo ove sezone ima velikih finansijskih problema i da je praktično već viđen putnik u Seriju B.
Ono što nikako nije dobra stvar po domaćina na ovom meču je i ta što u naredna tri kola imaju dosta težak raspored, pošto u ovom dočekuju ekipu Milana, pa onda gostuju Empoliju kome su bodovi neophodni u borbi za opstanak, a posle toga na svom terenu dočekuju Romu koja želi da se vrati na pobednički kolosek.

Milan: Stvari idu na bolje!

Nakon lošeg početka sezone, sada već polako možemo pričati o solidnoj formi Milana koja je dovela do toga da se ova ekipa nalazi na četvrtom mestu na tabeli koje naredne sezone vodi u Ligu šampiona što je svakako i glavni cilj ove ekipe za ovu sezonu. U prošlom kolu su fudbaleri Milana savladali Sampdoriju sa 3:2, iako je bilo vidno da se tim Đenara Gatuza dobrano namučio u tom meču. U sredu su “rosoneri” igrali zaostali meč sa Đenovom koji je bio planiran za start šampionata ali je odložen zbog velike tragedije koja je zadesila Đenovu kada se srušio deo autoputa. U tom meču je Milan golom Romanjolija u poslednjim trenucima meča uspeo da nekako izvuče pobedu, i to je bilo dovoljno za veliki napredak na tabeli.
Treba svakako dodati da je u jednom trenutku Đenaro Gatuzo bio pred otkazom, ali je nekako uspeo da izdigne ekipu iz sivila, i sada se njegova smena više ni ne pominje po italijanskim portalima. Ono što je jako dobra stvar za Gatuza je ta što se Andrea Konti konačno oporavio i stavio se na raspolaganje treneru i to prvi put posle 423 dana od kako je došao u Milan iz Atalante u transferu vrednom 24 miliona evra.

Naš predlog

Fudbaleri Udinezea nisu na svom nivou na početku sezone i na pet poslednjih mečeva ne znaju za pobedu. Sa druge strane Milan igra sve bolje i bolje u prilog čemu govori i činjenica da su trenutno na četvrtom mestu na tabeli koje naredne sezone vodi u Ligu šampiona. Na prvi pogled je ovo jedna izuzetno teška utakmica za prognoziranje pa smo se odlučili da izbegnemo konačan ishod meč, već smo se fokusirali na golove. Treba očekivati jedan efikasan meč jer će i jedna i druga ekipa krenuti na sva tri boda pa vam zbog toga preporučujemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.90. Upravo zbog činjenice da će oba tima napadati, kao i zbog toga što je Milan na svakom meču u Seriji A ove godine primio makar po jedan gol, savetujemo vam da pokušate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.80.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.