Derbi dana: Inter – Barselona: Spektakl u najavi, Đuzepe Meaca je rasprodata!

U utorak i sredu je na programu četvrto kolo grupne faze Lige šampiona, a svakako najzanimljiviji meč a ujedno i derbi susret je meč između Intera i Barselone. I jedna i druga ekipa igraju odlično ove sezone što potvrđuju i njihove igre u nacionalnim šampionatima gde je Inter drugi, a Barsa prva. I u Ligi šampiona su ova dva kluba odlično startovala, a ovo bi mogao biti meč koji će odlučiti koji tim će sa prve pozicije proći u nokaut fazu.
Meč je na programu u 21. čas.

Inter: Nakon lošeg starta, ekipa se trgla i pruža fantastične partije!

Nisu na početku sezone “cvetale ruže” fudbalerima Intera ali kako prvenstvo odmiče oni igraju sve bolje i bolje u prilog čemu ide i činjenica da se trenutno nalaze na drugom mestu Serije A, odmah iza neprikosnovenog Juventusa. U prošlom kolu je tim Lučana Spaletija bez većih problema savladao Đenovu sa ubedljivim rezultatom 5:0. “Neroazuri” su u tom meču prikazali fantastičnu partiju, a ono što je posebno zanimljivo je da su taj meč igrali u praktično drugoj postavi pošto je Lučano Spaleti odmarao svoje najbitnije igrače za meč sa Barselonom u okviru četvrtog kola Lige šampiona.
Inter i u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju pruža odlične partije. U prva dva kola uz dosta poteškoća savladao je ekipe Totenhema i PSV-a, da bi u trećem doživeo poraz od Barselone sa 2:0. Ipak, i pored tog poraza, ekipa iz Milana ima čak pet boda više od trećeplasirane i četvrtoplasirane ekipe u grupi, pa se slobodno može reći da su se već jednom nogom plasirali u nokaut fazu Lige šampiona, što je svakako njihov primarni cilj. Sigurno je da nakon pobede u prošlom kolu Serije A od čak 5:0 u jednom sjajnom raspoloženju dočekuju Barsu, i nema sumnje da će Đuzepe Meaca biti ispunjena do poslednjeg mesta.

Barselona: Nakon krize u jednom delu sezone, stvari su došle na svoje mesto!

Nismo navikli od Barselone da već u ovoj fazi španskog prvenstva ima četiri meča koja nisu uspeli da dobiju, međutim, i to je trenutno dovoljno za prvo mesto u La Ligi. Ono što je posebno važno je da tim iz Katalonije deklasirao najvećeg rivala – Real iz Madrida u “El Klasiku” sa rezultatom 5:1, i time su pokazali da im trenutno nema premca u španskom prvenstvu. Da stvari budu još bolje po ovu ekipu, u prošlom kolu u prvenstvu su napravili neverovatan preokret. Sve do 87. minuta su gubili na gostovanju kod Rajo Valjekana, da bi onda uspeli da postignu dva gola, i zabeleže jako važan trijumf od 3:2, tako da u fenomenalnom raspoloženju dočekuju ovaj važan meč sa Interom.
Što se tiče Lige šampiona, tu je ova ekipa maksimalna i gotovo da je obezbedila plasman u nokaut fazu, pošto treći Totenhem i četvrti PSV zaostaju čak osam boda u odnosu na Barsu.
Ekipa sa Nou Kampa ima maksimalan učinak, pošto su u prvom kolu savladali PSV, potom na teškom gostovanju bili bolji od Totenhema, da bi u poslednjem kolu savladali Inter pred svojim navijačima. Treba dodati i to da je ova ekipa izuzetno efikasna pošto je na tri meča postigla čak 10 golova.

Naš predlog

I jedna i druga ekipa pružaju odlične partije ove sezone u prilog čemu govore i njihove pozicije u nacionalnim šampionatima. Inter je u jednoj sjajnoj seriji rezultata koju želi da zaokruži sa ovim mečom, pa vam zbog toga savetujemo da ovde pokušate sa duplom šansom 1x koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 1.76. Ovo bi svakako mogao da bude meč sa puno golova, pošto i jedna i druga ekipa igraju izuzetno efikasno, pa vam savetujemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.77.
Za kraj, treba očekivati da će i jedna i druga ekipa uspeti da postigne makar jedan gol na ovom meču pa vam zbog toga preporučujemo da pokušate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.67.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.