Indijana na krilima Oladipa dočekuje “rakete” u derbiju večeri NBA lige!

NBA liga

Indijana dočekuje Hjuston u derbi meču NBA lige. Ekipa Nejta Mekmilana ove sezone igra zaista dobru timsku košarku i biće pravo uživanje gledati sudar dva stila košarke, jer znamo na koji način igraju izabranici Majka DiAntonija. Ponedeljak na utorak od 01:00h. 

Indiana: Na krilima Viktora Oladipa ovaj tim zaista igra dobru košarku i to se vidi po rezultatima.

Indijana je u seriji dobrih rezultata i ekipa su koja ima jak domaći teren. To znači da u dvorani vlada neverovatna atmosfera, grad voli ovaj tim i najčešće ispune halu do poslednjeg mesta. To igrači i stručni štab prepoznaju i uzvraćaju im jako dobrim rezultatima. Vođa ovog tima je bez sumnje momak iz Indijane Viktor Oladipo koji je posle boravka u Orlandu i Oklahomi pronašao tim koji mu apsolutno odgovara i gde je dobio najveću slobodu i ulogu. Igra u neverovatnoj formi i pokazatelj toga jeste i poslednji meč protiv Bostona gde se mučio tokom celog meča sa šutevima za tri poena, ali je na kraju utakmice kada je to bilo najpotrebnije uzeo loptu i pogodio trojku za slavlje u celom gradu.  Pored njega odlično igraju i Daren Kolison, Majls Tarner, Tadeus Jang i hrvatski internacionalac Bojan Bogdanović. Klupa Indijane je takođe nešto što treba da se istakne, jer Kori Džozef i pre svega Tajrik Evans donose energiju i odličnu napadačku produkiju kada odmaraju prve zvezde.

Houston: Harden se vratio, a sa njim i pobede. Ovo gostovanje če pokazati gde su “rakete” trenutno kada je forma u pitanju.

Početak ove NBA sezone nije baš onakav kakvom su se nadali u Hjustonu. Ekipa je bila “poremećena” povredama, pre svega Džejmsa Hardena, kao i suspenzijom Krisa Pola nakon incidenta na meču sa Lejkersima. Niko nije očekivao ovako loš start sezone, pre svega iz razloga što se ovaj tim nije bitnije menjao u off sezoni i prava je enigma zbog čega “rakete” igraju ovako loše. Karmelo Entoni je došao umesto Arize i prihvatio je ulogu igrača koji ulazi i daje doprinos sa klupe. Međutim, Karmelo je nastavio sa lošim izdanjima iz Oklahome i njegov doprinos je za sada neprimetan. Za Gordona i Kapelu se može reći da su na svom nivou, koliko toliko, ali potrebna je ozbiljna šok terapija ovoj ekipi kako bi se vratili na stari kolosek. Sa povratkom Hardena na parket, odmah se promenio i ritam igre “raketa” i dobro je poznato koliko je njegov učinak bitan za ovu franšizu. Hjuston će morati da se prilagodi nešto sporijem ritmu Indijane i na takvom meču će pravi izazov biti pobediti na gostujučem parketu.

Naš predlog:

Ovakve utakmice su prava poslastica za sve ljubitelje NBA lige, a mi smo posle opširne analize oba tima izabrali tip domaćin pobeđuje bilo kojom razlikom, odnosno čist 1. Za pobedu Indijane Meridan kladionica daje kvotu 1.80. Smatramo da je domaćin u znatno boljoj formi i da su na svom parketu favoriti protiv ekipe koja i dalje traži svoj ritam.

Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.