Tip dana: Lacio – Marsej: Poslednja šansa za Marsej!

U četvrtak je na programu četvrto kolo Liga Evrope a jedan od najzanimljivijih mečeva je svakako susret između Lacija i Marseja. Ove dve ekipe su se sastale i u prošlom kolu, kada je Lacio u gostima savladao Marsej ubedljivim rezultatom 1:3.
Meč je na programu od 18 časova i 55 minuta.

Lacio: Stvari idu po planu za sada!

Fudbaleri Lacija igraju dosta dobro ove sezone u prilog čemu i govori odlična pozicija na tabeli kada je Serija A u pitanju. Naime, ova ekipa se nalazi na deobi četvrtog mesta sa Milanom, sa 21 osvojenim bodom. Međutim, fudbaleri Milana imaju težak meč sa Juventusom, pa bi Lacio posle sledećeg kola ponovo mogao da se osami na četvrtom mestu što je i primarni cilj ove ekipe pošto ta pozicija naredne sezone vodi u Ligu šampiona. U prošlom kolu u Seriji A su “nebeskoplavi” ostvarili ubedljivu pobedu pošto su bili bolji od SPAL-a sa 4:1. Ta pobeda je došla u pravo vreme pošto su kolo pre toga doživeli težak poraz na svom terenu od Intera, pošto je bilo 3:0.
Što se tiče Liga Evrope i tu izabranici Simonea Inzagija pružaju odlične partije. Trenutno se nalaze na drugom mestu odmah iza Ajntrahta koji ima maksimalan učinak. Lacio ima dve pobede i poraz, uz činjenicu da je taj poraz bio poprilično ubedljiv pošto je Ajntraht bio bolji rezultatom 4:1. Međutim, odmah nakon tog poraza ekipa iz Rima se izdigla i ostvarila važnu pobedu na gostovanju Marseju.
Trener Simone Inzagi nema previše problema kada je u pitanju sastav tima, ali treba dodati da neće moći da računa na Leivu i Badelja.

Marsej: Velika ulaganja u tim, ali su rezultati za sada izostali!

Za razliku od Lacija koji je u poslednjih pet nastupa upisao čak četiri pobede i samo jedan poraz, ekipa Marseja ovo gostovanje u Rimu dočekuje nakon tri vezana poraza. A sve je i počelo tim domaćim porazom od Lacija u Ligi Evrope kada je bilo 3:1. Nakon toga su doživeli dva poraza u francuskom šampionatu. Prvo je od ekipe Marseja bio bolji PSŽ koji je savladao ekipu sa Velodroma rezultatom 2:0, da bi nakon toga ova ekipa izgubila i od Monpeljeaa, pa se trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli sa osvojenih 19 bodova, a to nikako nije dobro pošto je to mesto koje ne vodi u Evropu naredne sezone, a velika ambicija Marseja je da se vrati u Ligu šampiona.
Što se tiče Liga Evrope ni tu fudbalerima Marseja ne cvetaju ruže. Naime, ova ekipa do sada ima samo jedan bod i to onaj koji su osvojili na gostovanju Apolonu. U preostala dva meča ova ekipa je izgubila prvo od Ajntrahta i to posle vođstva od 1:0, da bi u prošlom kolu doživeli težak poraz na svom terenu protiv Lacija kada je bilo 3:1.
Opšti utisak je da ova ekipa ne igra onako kako se od nje očekuje, iako je klub u letnjem prelaznom roku uložio ozbiljan novac. Već se polako šuška o smeni Rudija Garsija, a treba dodati i to da on za ovaj meč neće moći da računa na Rolanda.

Naš predlog

I jedna i druga ekipa su na svakom od dosadašnja tri meča postigli makar po jedan gol, ali i primili. Zbog toga vam preporučujemo da odigrate igru GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.55. Fudbaleri Marseja će se po svemu sudeći fokusirati na Ligu 1 pošto nemaju previše šansi za prolaz dalje u Ligi Evrope, pa vam zbog toga preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.70. Treba očekivati jedan poprilično efikasan meč pa vam zbog toga savetujemo da pokušate i sa jednom sve popularnijom igrom a to je I2+&4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 3.20.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.