Tip dana: Bohum – Darmštad: Očekuje nas vrlo uzbudljiv meč!

Poslednji meč 13. kola druge nemačke lige igraju Bohum i Darmštad. Biće ovo duel 11. i 12. ekipe na tabeli, a ono što je zanimljivo je da obe ekipe imaju isti broj bodova.
Susret je na programu od 20 časova i 30 minuta.

Bohum: Ovi momci mogu mnogo bolje!

Fudbaleri Bohuma se trenutno nalaze na sredini tabele, iako već četiri kola ne znaju za poraz. Ipak, glavni problem je veliki broj nerešenih rezulata a između ostalog je ova ekipa prethodna tri meča odigrala nerešeno. Pre toga su minimalno na svom terenu pobedili Bilefeld sa 1:0, a od pomenuta tri remija su dva odigrali na gostovanjima. Prvi remi je različit od prethodna dva, s obzirom da su u gostima kod Hamburgera bili vrlo čvrsti u odbrani, što konačan rezultat jasno pokazuje (0:0).
Međutim, pre dva kola je ova ekipa odigrala potpuno drugačiju utakmicu protiv Regensburga na svom terenu i tada je bilo 3:3, iako su fudbaleri Bohuma vodili sa 3:1. Ipak, ekipa Regensburga je do kraja uspela da izjednači, a zanimljivo je da su treći gol dali u sudijskoj nadoknadi. U prošlom kolu se fudbalerima Bohuma desio skoro isti scenario pošto su vodili protiv Grojter Firta u gostima, i to sa 2:0, ali su uspeli da prokockaju tu prednost, i ponovo su gol primili u sudijskoj nadoknadi, što je jasan pokazatelj da ova ekipa ima velikih psiholoških problema.

Darmštad: Nakon krize, stvari idu na bolje!

Darmštad je imao jednu krizu u kojoj su izgubili četiri meča zaredom i primali su puno golova u tom periodu, ali su nekako uspeli da se stablizuju i da poprave svoju formu. Sada se nalaze u jednom poprilično dobrom nizum pošto već tri kola ne znaju za poraz, ali treba svakako dodati i to da su ispali iz nemačkog Kupa pošto je Herta bila bolja. U pomenutom nizu od tri utakmice su prvo remizirali kod Regensburga kada je bilo 1:1, da bi onda dva puta pobedili na domaćem terenu. Dosta lako su slavili u oba meča pa su tako Grojter Firt savladali rezultatom 2:0, dok je protiv Magdeburga bilo 3:1.
Trener Šuster je u poslednja dva meča izveo potpuno istu postavu na teren što je očigledno dalo dobre rezultate pošto je ekipa Darmštada ta dva meča pobedila, i to poprilično lako. Ipak, na ovom meču će biti oslabljeni za neigranje levog beka Holanda koji je u prošlom meču sa Grojter Firtom dobio crveni karton, a vrlo verovatno će njegova zamena na ovom meču biti Hertner.

Naš predlog

I jedna i druga ekipa igraju promenljivo ove sezone. Zbog toga vam toplo preporučujemo da izbegnete prognoziranje konačnog ishoda na ovom meču, već da se fokusirate na golove, kojih će po svemu sudeći i te kako biti na ovom meču. Predlažemo vam da pokušate sa igrom GG koju kladionica 10bet plaća sa kvotom 1.80. Takođe, pošto smo već napomenuli da bi ovo trebao da bude meč sa dosta golova, preporučujemo vam da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica 10bet plaća sa kvotom 1.95.Registruj se na 10Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.