Tip dana: Palmeiras – Fluminense: Domaća ekipa je na korak do titule!

Ostalo je još vrlo malo do kraja brazilskog šampionata. U sredu i četvrtak je na programu 34. kolo u kom se sastaju vodeći Palmeiras i desetoplasirani Fluminense. Domaća ekipa bi se eventualnom pobedom u ovom meču znatno približila tituli, dok bi gostujući tim porazom zakomplikovao sebi situaciju u borbi za opstanak.
Meč je na programu od 00:45h.

Palmeiras: Titula je tako blizu!

Fudbaleri Palmeirasa igraju fantastično ove sezone, u prilog čemu govori i prvo mesto na tabeli, što je sjajno, obzirom da je do kraja prvenstva ostalo još samo pet kola. Trenutno Palmeiras ima čak pet bodova prednostu u odnosu na drugoplasirani Internasional, što je vrlo verovatno i dovoljno zaliha za šampionsku titulu. Na sve to, Internasional u ovom kolu ima i dosta težak meč protiv Atletiko Mineira.
Treba dodati da je ova ekipa nedavno eliminisana iz Kopa Libertadores pa su sada fokusirani isključivo na prvenstvo Brazila, gde im ide savršeno. Ovu ekipu sa klupe predvodi nekadašnji selektor Brazila Felipe Skolari, i ono po čemu je posebno prepoznatljiv Palmeiras su fantastične partije na svom terenu, u prilog čemu govori i činjenica da su poslednji poraz na domaćem terenu doživeli pre nešto manje od šest meseci, što je zaista fantastičan podatak, i onda i ne čudi što ova ekipa ima ogromne šanse da osvoji šampionsku titulu.
Što se tiče sastava, Felipe Skolari u ovom meču najverovatnije neće moći da računa na Markosa Roču, dok se u tim nakon odrađene suspenzije vraća Dudu.

Fluminense: Ova ekipa još uvek nije obezbedila opstanak!

Za razliku od svojih narednih rivala koji već dugo vremena drže lidersku poziciju u brazilskoj Seriji A, ekipa Fluminensea ovaj meč dočekuje tek sa desetog mesta na tabeli, ali i sa samo četiri boda više od timova iz zone ispadanja, pošto Čapekoense koji se nalazi na 17. mestu ima 37 bodova, dok ekipa Fluminensea ima 41. Ali treba dodati i to da je Fluminense sam sebi zakomplikovao situaciju, iako su do pre nekoliko kola bili u bezbednoj zoni i nisu previše brinuli za opstanak u društvu najboljih. Naime, njihova situacija se znatno pokvarila nakon što su u poslednja tri kola osvojili samo jedan bod, i to upravo proteklog vikenda kada su na svom terenu odigrali samo nerešeno (0:0) protiv Sport Recifea.
Pre toga su pak poraženi u gostima kod Santosa i kod kuće od Vaska, dok su u tom periodu eliminisani i iz Kopa Sudamerikane od Atletiko Paranaensea. Naravno da ova serija veoma loših rezultata Fluminensea nije nimalo ohrabrujuća za trenera Oliveiru pred teško gostovanje kod vodećeg Palmeirasa, koje bi zbog povreda trebali propustiti štoperi Žilberto i Leo, kao i napadač Leo.

Naš predlog

Ekipa Palmeirasa je veliki favorit u ovom meču, i treba reći i to da bi ih pobeda znatno približila tituli šampiona Brazila. Fluminense će bodove morati da potraži na nekom drugom mestu, pa vam zbog toga preporučujemo da pokušate sa 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.38. Što se tiče gostujuće ekipe, oni imaju samo četiri boda više od ekipe koja će naredne sezone igrati u drugoj ligi, pa nema sumnje da će i oni dati sve od sebe da ne izgube ovaj meč. Zbog toga vam savetujemo da na ovom meču pokušate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa odličnom kvotom 2.53. Za kraj, treba očekivati i dosta golova na ovom meču, upravo zbog činjenice da se gostujuća ekipa neće braniti, ali i zbog toga što je Palmeiras izuzetno efikasan ove sezone. Zbog toga vam preporučujemo da pokušate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.12.Registruj se na Meridianbet

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.