Derbi dana: Holandija – Francuska: Koliko mogu “lale” protiv svetskih šampiona?

Jedan od najzanimljivijih duela ove nedelje u Ligi nacija je svakako i meč između Holandije i Francuske. Nakon nekoliko sušnih godina “lale” ponovo pružaju odlične partije koje polako ali sigurno vraćaju veru u ovaj tim. Sa druge strane, sigurno je da su Francuzi u ovom trenutku najkvalitetnija reprezentacija na svetu, što svakako i potvrđuje nedavna titula na Mundijalu.
Ovaj sjajan meč je na programu od 20 časova i 45 minuta.

Holandija: Ova reprezentacija se probudila iz dugog sna!

Holanđani se polako ali sigurno vraćaju tamo gde i pripadaju, a to je sam vrh svetskog fudbala. Ova reprezentacija je propustila nekoliko velikih takmičenja u nizu, ali poslednjih nekoliko partija “lala” u Ligi nacija, svakako da vraća veru u ovu reprezentaciju.
Kada je u pitanju takmičenje u Ligi nacija, ne možemo a da ne istaknemo posebno pobedu nad reprezentacijom Nemačke sa ubedljivih 3:0, čime su Holanđani pokazali da njihove dobre partije u ovom takmičenju više ne bi trebalo da predstavljaju iznenađenje ni za kog. Nisu Holanđani loše izgledali ni u prvom duelu sa Francuskom, međutim, izgubili su taj meč sa 2:1. Nakon trijumfa nad Nemačkom su imali još jednu jaku proveru i u prijateljskom meču sa snažnom Belgijom odigrali nerešeno (1:1).
Dva pozitivna rezultata su sigurno dodatno podigla samopouzdanje pa je sigurno da će na krilima dobrih partija pokušati da savladaju i nove svetske šampione Francuze. Nemaju novih problema sa povredama i selektor Kuman bi na teren mogao poslati isti tim koji je deklasirao Nemačku u prošlom kolu.

Francuska: “Trikolori” su bez sumnje najbolja reprezentacija na svetu!

Francuzi su pre nekoliko meseci potpuno zasluženo trijumfovali na Mundijalu u Rusiji, i tako osvojili drugu titulu prvaka sveta. I u Ligi nacija im ide dosta dobro, ali uz činjenicu da još uvek nisu obezbedili prvo mesto, što je naravno glavni cilj izabranika Didijea Dešampa. Niz bez poraza su nastavili i nakon osvajanje Mundijala, ali su u prvom meču na gostovanju kod Nemačke remizirali 0:0, a opšti utisak je da su Nemci bili bolja ekipa na tom meču. U naredne dve utakmice su ostvarili domaće pobede, ali se mora priznati da nisu lako došli do njih. Naime, protiv Holanđana su vodili pa primili gol, ali su u finišu dali i drugi za pobedu, dok je protiv Nemačke bilo još teže, jer su u tom meču gubili rezultatom 1:0 i tek u poslednjih pola sata su preokrenuli rezultat i slavili sa 2:1.
Između te dve pobede su u prijateljskom meču remizirali sa Islandom iako su bili pred porazom, nakon šokantnog vođstva Islanda od 2:0. Posle tog meča je postalo evidentno da Francuzi imaju velikih problema u odbrani, i da olako primaju golove.
Sada selektor Dešamp ima još većih problema pošto su van stroja i dalje Varan i Ernandez, a ne treba pominjati to koliko su i jedan i drugi fudbaler važni “trikolorima”. Ono što takođe nije dobru su povrede Marsijal, Lakazeta, ali treba napomenuti da u timu neće biti ni Pola Pogbe.

Naš predlog

Biće ovo jedan izuzetno zanimljiv susret, i verovatno je svima prva asocijacija kada čujete za ovaj meč to da će biti puno golova. I hoće! Zbog toga vam predlažemo da na ovom meču odigrate igru GG, pošto Francuzi olako primaju golove, ali se čini da ih još lakše i daju. Sa druge strane Holanđani posle dosta vremena konačno igraju jedan odličan fudbal, pa se ovo čini kao sigurica. Kladionica Meridianbet za ovu igru daje kvotu 1.63. Pošto smo već napomenuli da treba očekivati dosta golova, predlažemo vam da pokušate i sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.75. Za one najhrabrije vam predlažemo da na meču između Holandije i Francuske pokušate i sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.87.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.