KVOTA KOJA JE ZAPALILA INTERNET: Mitar sam pobeđuje Crnu Goru!

Senzacionalna forma Aleksandra Mitrovića u reprezentaciji ne prestaje, čak ni kada njegov Fulam štuca. On je prvi strelac naše grupe u Ligi nacija sa četiri gola, a naravno da svi očekuju da će i u subotu protiv Crne Gore dati gol!

Mnogi smatraju da Aleksandar Mitrović sam nosi Srbiju na svojim moćnim plećima. Mi verujemo da jedan od najboljih strelaca Premijer lige može sam da pobedi selekciju Ljubiše Tumbakovića, a kvota na to je zapalila internet!

Kladionica Meridian je jedina na tržištu ponudila kvotu na to! Kvota da će Mitrović dati više golova od Crne Gore je 3.10, a to je samo početak.

Ukoliko odigrate DNB 1 na Mitrovića to znači da ćete u slučaju da špic Srbije da gol više od Crnogoraca dobiti kvotu 1.76, a u suprotnom slučaju će vam biti vraćen novac. A tu su čak i dve vrste prelaza na duel Mitrovića i Crne Gore.

Prvi je onaj klasičan – tako da 1-1 daje kvotu 5.44, a X-1 kvotu 23.1! A druga vrsta prelaza je ona koja postoji samo u Meridianu! Dakle kladi se da na to ko će prvi dati gol i ko će pobediti. U ovom slučaju 1-1 znači da će Aleksandar Mitrović prvi dati gol (u bilo kom momentu utakmice, nevezano za kraj prvog poluvremena) i da će na kraju meča i dalje imati više postignutih golova od tima Ljubiše Tumbakovića.

Ovo je samo delić specijala koji je Meridian spremio za ovaj istorijski meč! Možete da se kladite i na to da će Mitrović dati gol glavom ili da će dati gol i asistirati! A oni koji hoće brz dobitak, mogu da naplate tiket za samo dva minuta uz neke od igara na ovaj meč!

Znamo da se u kladionicama najviše igraju duple opklade, a 100+ duplih opklada te čeka na OVOM LINKU!

Uz to Meridin je za ovaj meč spremio i nešto jedinstveno – duple sigurice! Odigraj dva para odjednom – neka samo jedan dođe i dobićeš novac! Zato trk da uplatiš tiket!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.