Derbi dana: Italija – Portugal: Poslednja šansa za “Azure”!

Jedan od najzanimljivijih mečeva u Ligi nacija ove nedelje je svakako i meč između Italije i Portugala. Ovo će ujedno biti i duel direktnih konkurenata za prvo mesto. Treba dodati da je reprezentacija Portugala pre oko dva meseca na svom terenu savladala “Azure”.
Meč je na programu od 20 časova i 45 minuta.

Italija: “Azuri” moraju da pobede ukoliko žele da napadnu prvo mesto!

Činjenica je da je nekako sve krenulo nizbrdo po reprezentaciju Italije od kako nisu uspeli da se nađu na Svetskom prvenstvu u Rusiji. Međutim, primetno je da ova reprezentacija ni posle tog kraha u kvalifikacijama ne pruža bolje partije. Italijane bi samo pobeda u meču sa Portugalcima ostavila u borbi za prvo mesto u grupi, ali i pored te pobede bi kasnije morali da im se poklope i ostali rezultati u grupi.
Naravno da su i izabranici selektora Roberta Manćinija i te kako svesni da ne zavise samo od sebe, tako da bi im jedini pravi motiv u ovom meču trebala biti ta želja da se aktuelnim evropskim prvacima što pre osvete za nedavni poraz u Portugalu, kada su je meč završen rezultatom 1:0. Treba svakako dodati i to da su pored toga “Azuri” u duelima sa Poljskom upisali remi na domaćem terenu i pobedu u gostima, i to posle gola koji je pao u dubokoj sudijskoj nadoknadi., kada je Biragi bio strelac. Roberto Manćini na ovom meču zbog povreda neće moći da računa na fudbalera Milana Bonaventuru, Bernardeskija koji sjajno igra ove sezone u Juventusu, i Verdija koji još uvek čeka svoju šansu u Napoliju.

Portugal: Reprezentacija Portugala igra odlično posle Mundijala!

Što se tiče aktuelnih evropskih prvaka, selekcije Portugala, oni su u prva dva nastupa u Ligi nacija napravili odličan posao, obzirom da su najpre kod kuće slavili rezultatom 1:0 nad Italijanima, a onda i na gostovanju kod Poljske došli do veoma bitne pobede od 3:2. Pošto im je na ruku išao i remi Italijana i Poljaka u prvom kolu, onda je sasvim jasno da oni sada u Milanu baš i ne moraju igrati punim gasom, obzirom da u poslednjem kolu imaju još jednu meč-loptu, kada na svom terenu dočekuju već otpisane Poljake.
Ipak, verujemo da će izabranici selektora Santosa koji je sa ovom reprezentacijom došao do naslova prvaka na Evropskom prvenstvu 2016. godine dati sve od sebe kako bi ostali neporaženi u Milanu, čime bi već nakon ovog kola i definitivno osigurali prvo mesto u ovoj grupi Liga nacija, pošto trenutno imaju dva boda više od reprezentacije koju sa klupe predvodi Roberto Manćini. Inače, treba dodati da su Portugalci prošlog meseca rezultatom 3:1 slavili i u prijateljskom meču sa Škotskom, a ono što je posebno zanimljivo je da su sve ove pomenute pobede ostvarili bez svoje najveće zvezde Ronalda, koji neće nastupiti ni na ovom meču.

Naš predlog

Italijani od kvalifikacija za Mundijal koji je ove godine održan u Rusiji prosto ne liče na sebe. Međutim, pobeda protiv Poljske na gostovanju u poslednjem kolu Liga nacija možda daje nadu za bolje sutra. Što se tiče Portugala, oni su praktično prebrinuli sve brige oko prve pozicije u grupi, mada im je za to potrebna još jedna pobeda u preostala dva meča. Nema sumnje da će Roberto Manćini dobro motivisati svoje fudbalere, pa vam zbog toga predlažemo da na ovom meču odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.30. Portugalci mogu da igraju rasterećeno u ovom meču, jer će se usredsrediti na meč u poslednjem kolu protiv Poljaka na svom terenu, gde bi pobedom bili sigurno prvi u grupi. Zbog toga mislimo da nas ovde očekuje meč sa puno golova, pa vam zbog toga predlažemo da pokušate i sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.45. Za one najhrabrije, predlažemo vam da na ovom meču pokušate sa igrom 1-1 koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 3.70.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.