Tip dana: Engleska – Hrvatska: Repriza polufinala Svetskog prvenstva u Rusiji!

U nedelju je na programu nastavak Liga nacija, a za vas smo posebno izdvojili verovatno i najzanimljiviji susret, odnosno duel između Engleske i Hrvatske. Biće ovo ujedno i repriza polufinala Svetskog prvenstva u Rusiji, kada su Hrvati bili bolji sa rezultatom 2:1.
Meč je na programu od 15 časova.

Engleska: U poslednje vreme ova reprezentacija igra odlično!

Od kako je Sautgejt postao selektor “Gordog Albiona”, ova reprezentacija pruža izuzetno dobre partije u prilog čemu govori i to da su na nedavno završenom Mundijalu zauzeli odlično četvrto mesto, što je malo ko u njihovoj domovini očekivao. Sigurno je da će Englezi dati sve od sebe kako bi u nedelju došli do pobede na Vembliju, pogotovo nakon što su u poslednjem nastupu u Ligi nacija slavili rezultatom 3:2 na gostovanju kod Španije, što nije mala stvar, obzirom da Španci baš retko gube mečeve na svom terenu.
Prethodno su odigrali 0:0 protiv Hrvatske u Zagrebu da bi onda kod kuće izgubili od Španije sa 2:1, ali sve to su ipak uspeli okrenuti na svoju stranu i sada imaju veliku priliku da pobedom nad Hrvatima izbore prvo mesto u grupi, što bi bilo fantastično. Doduše, u slučaju remija i poraza bi mogli biti ili drugi ili treći, tako da je još uvek sve otvoreno.
Inače, treba napomenuti da su Englezi pre tri dana na ovom istom terenu došli do ubedljive pobede od 3:0 u prijateljskom meču sa Sjedinjenim Američkim Državama. Svakako da treba dodati i to da ovoj reprezentaciji zbog povreda fale Tripije, Megvajer, Gomez i Rouz.

Hrvatska: “Vatreni” su preboleli težak poraz od Španaca!

Poznato je već da su reprezentativci Hrvatske bili najveći hit na ovogodišnjem Mundijalu pošto su došli do finala, gde su nažalost izgubili od Francuza sa 4:2. Ipak, ni taj poraz nikako ne umanjuje njihov ogroman uspeh. Međutim, početak Lige nacija je doneo Hrvatima jedan neverovatan debakl pošto su poraženi od Španaca sa ubedljivih 6:0. Međutim, i pored toga, Hrvati bi pobedom u ovom meču mogli da dođu do prvog mesta, iako je to bilo gotovo neverovatno posle tog teškog poraza u prvom kolu.
Nakon toga su i na domaćem terenu odigrali samo 0:0 protiv Engleske, ali ta pobeda “Gordog Albiona” u Španiji ih je ponovo vratila u igru pa su stoga maksimalno „nabrijani“ dočekali i meč sa Špancima, koji su odigrali na svom terenu.
Naime, aktuelni vicešampioni sveta su pre tri dana odigrali jednu sjajnu utakmicu na zagrebačkom Maksimiru, koji je inače nakon dugo vremena bio ispunjen do poslednjeg mesta, što ih je gotovo sigurno dodatno motivisalo protiv uvek neugodnih Španaca. Na kraju su Hrvati nakon velike borbe i puno uzbuđenja pogotkom Jedvaja u 93. minutu došli do pobede od 3:2, i sada su čak u poziciji da dođu i do prvog mesta u grupi. Recimo još i to da im i dalje fale samo povređeni defanzivci Pivarić i Strinić.

Naš predlog

Biće ovo jedan poprilično interesantan duel, jer se sastaju dve ekipe koje su se sastale i u polufinalu nedavno završenog Mundijala u Rusiji. Tada su uspešniji bili Hrvati, ali sada se meč igra u Engleskoj, pa je jasno da su fudbaleri “Gordog Albiona” favorit u ovom meču. Zbog toga vam predlažemo da ovde odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.90. Treba očekivati da će i jedna i druga reprezentacija ići ovde na pobedu, pa vam zbog toga predlažemo da tipujete i na igru GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.73. Gotovo sigurno je da nas očekuje jedan zanimljiv i efikasan meč pa vam zbog toga predlažemo da na ovom meču pokušate i sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.80.Registruj se na Meridianbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.